Het TV-meubel: de eyecatcher van jouw woonkamer

TV-meubel salonmeubel op maat camber

De woonkameris dé ruimte waarin wordt geleefd. Hier ontvang je vrienden en familie, voer je lange gesprekken met geliefden en breng je fijne avonden door. Kortom, een multifunctionele ruimte voor diverse gelegenheden … In de winter moet je woonkamer een coconzijn en in de zomer moet deze licht aanvoelen. Maar hoe creëer je dat gevoel? Door het juiste TV-meubel op maat te laten maken.
Daarom moet deze kast polyvalent zijn en volledig voldoen aan jouw wensen. Maatwerk is dan precies wat je zoekt!

TV-meubel salonmeubel op maat camber

Een cosy TV-hoek

Over de locatie van de TV moet goed nagedacht worden. Ieder detail is belangrijk. Zo moet de afstand tussen jou en jouw TV ongeveer 2,6 keer groter zijn dan de diagonaal van het beeldscherm. Er moet achter de TV ook een stopcontact zitten zodat dit verborgen blijft achter het scherm of de deur van het TV-meubel. Een andere tip is om te kiezen voor een donkere rug zodat de televisie minder opvalt als hij uit is. De interieurarchitecten van Camber raden ook aan om de modem, decoder en spelcomputer van de kinderen te verbergen in een dubbele lade. Dankzij een speciale sensor kan je zappen of deze toestellen aan en uit zetten zonder dat je de lade of kastdeur hoeft te openen.

Met Camber hoef je niet te kiezen tussen een TV-kast of een bibliotheek. Integendeel! Dankzij maatwerk kan je zowel eenboekenkast, TV-meubel als bureau integreren in één kast zodat dit één unieke, gezellige ruimte wordt in je woonkamer.

TV-meubel salonmeubel op maat camber

Een gezellige leeshoek

“Een kamer zonder boeken is als een lichaam zonder ziel.”Nog een reden om te kiezen voor een gezellig leeshoekje in jouw woonkamer zodat je in alle rust kunt genieten van een goed boek of een leuk tijdschrift. En hoe creëer je zo’n leeshoek? Camber voorziet een open nis in de kast, een praktische leeslamp en jij zorgt voor enkele zachte kussens… en voilà! Je creëerde de ideale plek om in de winterperiode even weg te dromen bij de mooiste romans.

meuble tv salon sur mesure camber bureau home working

Een praktische en aangename bureauhoek

Het afgelopen jaar maakte thuiswerk een stevige opmars. Wat je ook doet, iedereen heeft wel eens een bureau nodig om facturen te betalen of samen met de kinderen hun huiswerk te maken. Je wilt bovendien graag in de buurt zijn van de kinderen wanneer je aan het werken bent? De oplossing is een inrichting op maat met een bureau en TV-kast in één. Je wilt de bureau niet in zicht? Voorzie een uittrekbaar bureau zodat je na het werken je pc en toetsenbord netjes kunt opbergen.

TV-meubel salonmeubel op maat camber

Een zithoek

Wat is een woonkamer zonder leuke momenten met je gasten? Voorzie een speciale plek om hen te ontvangen zoals het hoort.
Kies voor een zitbank die ook als opbergmeubel kan dienen voor het opbergen van plaids, kussens en andere spullen.

Met een multifunctioneel TV-meubel heb je in je woonkamer steeds alles binnen handbereik! Je droomt ook van een woonkamer die slim is ingericht? Er zijn dus diverse oplossingen op maat mogelijk.

Aarzel niet om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms voor een gesprek met onze interieurarchitecten of om online een offerte aan te vragen!