La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Het opklapbed is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De praktische en esthetische voordelen weten steeds meer eigenaars te overtuigen en ook de steeds kleinere gemiddelde oppervlakte van de woningen speelt zeker een rol. Ontdek de oplossingen op maat die mogelijk worden met een opklapbed!

Een slimme oplossing op maat

Wil je graag extra slaapruimte maar hebt daar eigenlijk onvoldoende plaats voor? Zou je de ruimte van een kleine woonruimte of studio graag optimaliseren? Er blijven geregeld familieleden of vrienden slapen, maar je wil niet graag een volledige kamer opofferen aan een logeerkamer? In dat geval is een opklapbed de ideale oplossing! Omdat het op maat wordt gemaakt, kan het overal worden geplaatst!

opklapbed op maat camber

Een multifunctionele leefruimte

Extra slaapruimte neemt uiteraard veel grondoppervlakte in. Dat is echter niet het geval bij een opklapbed, waardoor je toch een bed kunt plaatsen in een ruimte die daar oorspronkelijk niet voor bedoeld is.
In jouw bureau bijvoorbeeld, zodat je er kunt werken én rusten of gedurende langere tijd kunt terugtrekken om aan dat dringende en belangrijke dossier te werken.
In de zithoek van jouw studio om de leefruimte te optimaliseren, of in de woonkamer in je woning zodat je probleemloos familie of vrienden kunt ontvangen. Of in de logeerkamer zodat die een echte handige, multifunctionele leefruimte wordt zodra het bed wordt dichtgeklapt.

opklapbed op maat camber

Een multifunctionele kast

Maar dat is niet alles! Je kunt een opklapbed niet alleen plaatsen waar je wil en waar het nodig is: dankzij maatwerk kan het een echt multifunctionele kast worden waarin verschillende elementen worden geïntegreerd. Zo kunnen onze interieurarchitecten ervoor zorgen dat het dichtgeklapte bed wordt omgevormd tot een extra bureau!

Dat verdwijnt in het interieur!

Een opklapbed is uiteraard praktisch omdat je erruimte mee wint. Maar het is ook een meubel met een esthetische functie. In plaats van een traditioneel bed is dit immers een meubel dat in jouw interieur verdwijnt en de verschillende stijlregels in huis volgt. De mysterieuze kant van een verborgen meubel is bovendien ook verrassend en geeft jouw woning een zekere uitstraling.

Een opklapbed is een meubel dat inspeelt op heel wat eigentijdse verwachtingen en behoeften. Wil je graag meer informatie? Kom kennismaken met deoplossingen op maat van Camber!Maak een afspraakin één van onze showrooms.