#camberyourhome met een interieur op maat van vandaag en morgen

Hoe breng je rust in je interieur?

Wat als je daar helemaal op voorbereid kan zijn dankzij een interieur op maat van vandaag én morgen?
Geef je interieur een upgrade met slimme opbergoplossingen en kasten op maat. Zo haal je de rust in huis waar jij en je gezin jarenlang van kunnen genieten. Ga daarom voor tijdloze maatkasten afgestemd op je (opberg)behoeftes, stijl en interieur.

Ontdek deze multifunctionele kast op maat in 360 graden

Moodboard

1 wandkast, 3 moods: Play, Work, Zen

Onze interieurarchitecten stelden drie verschillende moodboards samen voor deze tijdloze wandkast: play, work en zen.

  1. De play mood, bestaat uit zachte, speelse en kleurrijke materialen. De wandkast zorgt voor een instant opgewekt en vrolijk gevoel. Perfect voor gezinnen met jonge kinderen.
  2. De work mood combineert gezelligheid en levendigheid dankzij zijn sobere en warme tinten. Met andere woorden, het vormt de perfecte balans tussen je werk en privé. Het zorgt voor de nodige energie wanneer je aan het werk bent, en de gewenste gezelligheid wanneer je tot rust wil komen.
  3. De zen mood schept ten slotte een gezellige sfeer dankzij de bruine tinten en groene accenten. De wandkast maakt van de ruimte de perfecte plek om te genieten van een goed boek en een koffietje.
  • wandkast met bureau
  • wandkast met bureau maatkasten camber
  • wandkast met bureau

Tips voor een opgeruimde woning met kinderen in huis

Zoals elke ouder kan beamen, spelen kinderen graag in de buurt van mama en papa. Maar natuurlijk laten ze ook graag hun speelgoed achter! Niet altijd gemakkelijk om dan een zen mood in je interieur te creëren. Je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je kasten je kinderen stimuleren om zelf te leren opruimen, vandaag en morgen.

Begin bij de basis en pas de 3 stappen voor efficiënt opruimen toe.

1. Verzamel je spullen per categorie

Laten we beginnen met het leeghalen van de opbergkasten. Haal echt alles uit je kasten en verzamel ze per categorie. Dit kan overweldigend zijn want zo zie je hoeveel je over de jaren heen verzameld hebt.

2. Sorteren en beslissen

Heb je alles verzameld? Dan gaan we nu over naar het sorteren. Wat houden we bij? Wat gooien of geven we weg? Een handige tip is om jezelf hier de volgende vragen te stellen: Is dit voorwerp nog altijd in goede staat? Gebruik ik het minstens één keer per jaar? Maakt het mij gelukkig? Zo niet, dan adviseren we om deze voorwerpen weg te gooien of een tweede leven te geven.

3. Opbergen en organiseren

Eens het sorteren achter de rug is, heb je een concreter beeld van wat je precies moet opbergen in de kast. Je moet dus een specifieke opbergplek kiezen voor elke categorie van voorwerpen in functie van het gebruik: dagelijks of sporadisch. Denk goed na over waar en wanneer je jouw spullen nodig hebt. Als alles een eigen opbergplek heeft en de ruimte slim is ingericht, zal een goede organisatie vanzelf gaan.

Wil je dat jouw kind zijn speelgoed zelfstandig opbergt? Dan heeft hij of zij bergruimte nodig die is aangepast aan zijn of haar behoeftes en speelgoed. Denk hierbij aan de techniek van de 3 bewegingen en organiseer in functie van het gebruik.
Voorwerpen die je dagelijks gebruikt, moeten toegankelijk en gemakkelijk bereikbaar zijn in maximaal 3 bewegingen. Als een voorwerp dat je dagelijks nodig hebt te ver ligt, dan ga je het voorwerp na gebruik niet op de juiste plaats terugleggen. En zo stapelt de rommel zich op en raak je je spullen op den duur kwijt.

Upgrade je interieur met maatkasten en maak het futureproof

Ben je uitgekeken op standaardoplossingen of droom je van meer rust in je huis en in je hoofd? Organiseer je interieur en ga voor meer dan kasten met een project op maat van vandaag en morgen. Heb je een kinderwens of gaat je jongste binnenkort naar het eerste leerjaar? Onze interieurarchitecten helpen je om helemaal klaar te zijn voor de volgende mijlpaal van je gezin.

camber kinderkamer maatkast
%

Profiteer van onze Beursactie

Laat je kasten op maat ontwerpen door Camber en geniet nu van onze Beursactie. Je ontvangt een korting op maat in al onze showrooms! De korting en prijs is afhankelijk van het project, de afmetingen, de gekozen materialen en de afwerking. Om een concreet idee te krijgen van de kostprijs van jouw project, kan je online een gratis offerte vragen aan onze interieurarchitecten in één van onze 19 showrooms. Een afspraak met de interieurarchitect is noodzakelijk omdat wij het volledige project ontwerpen op basis van je behoeftes. We werken niet met prijssimulators.
Maak nu een afspraak voor een gratis offerte en start jouw Camber-project. Creëer een interieur dat perfect bij je past en waar je een heel leven lang van geniet!