Brigitte Dreyfuss

Brigitte Dreyfuss woont al bijna heel haar leven in onze hoofdstad. Je ziet haar regelmatig verschijnen als columniste in Franstalige tv-programma’s, mét haar herkenbare rode lippenstift en opvallende bril. Verder coacht ze ook bedrijfsleiders of mediapersoonlijkheden om te spreken voor publiek.

Naast media en communicatie heeft Brigitte ook een passie voor literatuur en mode. In haar nieuwe appartement zocht ze dus naar een bibliotheek voor haar uitgebreide collectie boeken. En ook een dressing op maat voor haar flamboyante garderobe kon niet ontbreken.

Levendige dressing en bibliotheek op maat

Een compacte woning vraagt om voldoende opbergruimte. Zeker met een uitgebreide collectie aan kledij én boeken. Om het overzicht van haar spullen goed te kunnen bewaren, had Brigitte nood aan een op maat gemaakte oplossing. Daarom klopte ze aan bij de showroom in Ukkel om met behulp van de Camber-experten haar leefruimte en slaapkamer in te richten met kwalitatieve maatkasten.

NIEUW

EPISODE 1

Maatkasten volgens de stijl van Brigitte

Alles begon met een bezoek aan het appartement van Brigitte. Op basis van de afmetingen van beide ruimtes en de opbergnoden van Brigitte werkte interieurarchitecte Hélène de plannen van de dressing en bibliotheek uit. In de showroom zag Brigitte haar ideeën en moodboard tot leven komen dankzij de 3D-simulatie en de stalen in de atelierzone.

Ontdek hier
Binnenkort

EPISODE 2

Het aftellen kan beginnen

Een kast op maat vraagt om gedetailleerde afmetingen. Daarvoor kon Brigitte rekenen op onze opmeter Audrey. Enkele weken later kon ze dan eindelijk plaats maken voor de levering én de installatie van de maatkasten. Het resultaat in de woorden van Brigitte? Wauw!