Episode 2: Daniela ontdekt de 3D-plannen van haar bureau op maat

bureau op maat inrichting camber
bureau met biblitotheek op maat

In de eerste episode van de serie “Camber Personality”, kon je het bezoek van Camber interieurarchitect Catherine aan woning van Daniela Prepeliuc meevolgen. Ze maakte een grondige analyse van de ruimte die Daniela wil inrichten als thuiswerkplek. Ze heeft gekeken naar de verschillende opbergbehoeften van heel het gezin. Catherine heeft vervolgens de ruimte en de voorwerpen die ze erin wil opbergen, opgemeten om een bureau op maat uit te werken.

Het ontwerp is klaar en het is tijd om het aan Daniela voor te stellen. Ze werd uitgenodigd in onze showroom om de creatie van interieurarchitect Catherine en een 3D-simulatie te ontdekken.

thuiswerkplek op maat daniela prepeliuc

Het ontwerp van het ideale gezinsbureau

Eens comfortabel geïnstalleerd in de showroom, ontdekt Daniela het vooraanzicht en de 3D-plannen van haar toekomstige bureau op maat.

daniela prepeliuc Camber
Daniela Prepeliuc

“Ik vind het prachtig. Ik vind het echt mooi en ik kan niet wachten om te zien hoe het eruit ziet in ons huis! Het gaat een beetje een facelift zijn voor ons bureau. Ik denk dat ik zelfs in het weekend ga willen werken

bureau op maat inrichting

Catherine ontwierp bewust een bureau op maat in U-vorm, omdat Daniela graag drie zones wou creëren in haar thuiswerkplek:

  • Een afgesloten ruimte onder het Velux-raam met twee werkplekken, zoals gevraagd door Daniela
  • Aan de linkerkant is een bergruimte ingericht, met een boekenkast en een klein bureau voor Daniela’s zoon Victor
  • Aan de rechterkant is ook een opslagruimte en een bibliotheek ontworpen die de gehele hoogte van de kamer gebruikt.
bureau op maat camber

De materialen van Daniela’s bureau

Catherina toont enkele voorbeelden van inrichtingen in de showroom en stalen van de materialen die zij in gedachten had voor de thuiswerkplek. Zo kan Daniela zich echt een beeld vormen van haar nieuwe bureau met boekenkast op maat. De sfeer van Daniela’s woning is puur en sereen. Om deze sfeer te scheppen in het kantoor, heeft Catherine een moodboard samengesteld met een focus op wit en licht hout. Zo zorgt ze voor een rustgevende en neutrale uitstraling van het bureau dat ook een tweede functie heeft, namelijk een doorgang. Zo vormt het de perfecte balans tussen werk en privé. Het zorgt voor de nodige sereniteit wanneer ze aan het werk is, en het kan zich perfect aanpassen aan ludieke en speelse elementen die samen met haar gezin gaan evolueren.

De kasten op maat in Daniela’s thuiswerkplek bestaan uit greeploze deuren om de sobere en elegante stijl nog te versterken. Er werden ook specifieke lades voorzien voor hangmappen. Tot slot voegde Catherine ook lades met vakjes toe om gemakkelijk kleine voorwerpen, zoals pennen, potloden en stiften, op te bergen.

Zoals Daniela zegt:

daniela prepeliuc Camber
Daniela Prepeliuc

“Het bureau zal niet snel een rommelige plek worden omdat elk voorwerp nu zijn eigen plek krijgt.”

Als je het project hebt gevolgd, weet je al dat ze deze tip heeft opgepikt nadat onze home organizer, Marie, haar een bezoekje had gebracht. Als je dat nog niet hebt gezien, bekijk dan onze blogpost over het bezoek van onze home organizer en ontdek de eerste aflevering van Camber your home.

bureau op maat daniela

Klaar voor het resultaat?

Nadat Daniela en Catherine alles hadden besproken, vertrok Daniela richting huis om de plannen aan haar gezin te tonen. Eens het project voor het gezin in orde was, hoefde ze alleen maar te wachten op onze teams om het nieuwe bureau te leveren en te installeren. Ontdek in de volgende aflevering hoe Daniela’s ongeduld voor haar gedroomde thuiswerkplek werd beloond.

Droom je ook van een thuiswerkplek op maat dat volledig aan jouw behoeften beantwoordt? Maak dan een afspraak in je dichtstbijzijnde Camber showroom. Onze binnenhuisarchitecten bezorgen je graag een gratis offerte op maat.