Félice Dekens

Felice Dekens is een bruisende mediapersoonlijkheid die je kent van radio en tv. Je hoort haar op Play Nostalgie waar ze de Instant Classics Top 30 presenteert. Ze leent haar stem niet alleen voor haar radioprogramma, maar spreekt ook regelmatig reclamespotjes in. Verder zie je haar aan het werk op televisie, bijvoorbeeld als nieuwsanker bij de regionale zender Ring TV. En als dat nog niet genoeg is, is ze ook presentatiecoach en docente mediatraining.

Een tijdje geleden klopte ze bij Camber aan voor het ontwerp van de dressing in haar gloednieuwe woning.

Nieuwe woonst met eersteklas inloopdressing

Een nieuwe woning doet veel vrouwen (en mannen) dromen van een dressing, één met alles erop en eraan. Dat was voor Felice niet anders. Ze wilde een plek om haar kledij netjes te kunnen opbergen, maar ook één waar ze in alle rust haar voice-overs voor de reclamespotjes kon opnemen. Benieuwd hoe ons team deze multifunctionele ruimte realiseerde?

NIEUW

EPISODE 1

Nieuwe maatkast in 3D

De eerste kennismaking met interieurarchitecte Caroline vond plaats bij Felice thuis. Nadat ze de opbergwensen had besproken en de ruimte had opgemeten, keerde Caroline terug naar de showroom om te starten met het ontwerp. Dankzij de 3D-simulatie die ze nadien samen overliepen, had Felice meteen een goed beeld van hoe de dressing eruit zou komen te zien.

Ontdek hier
Binnenkort

EPISODE 2

Levering en plaatsing van Felices dressing

Wanneer de vrachtwagen aankomt, weet je dat je bijna het eindresultaat kan bewonderen. Nadat de leveraars de panelen hebben uitgeladen, was het de beurt aan meubelplaatser Arthur om de dressing tot leven te brengen. De enthousiaste Felice kon haar ogen bijna niet geloven bij het zien van haar langverwachte inloopdressing.