Sarah Nelissen alias “Haaikie”

Sarah Nelissen, ook bekend onder de naam “Haaikie” op Instagram, is een hippe #boysmom die leeft voor haar kroost van 4 zonen. Een groot gezin dus waarvoor extra opbergruimte en een optimale inrichting zeer welkom zijn. Omdat er niet voldoende slaapkamers zijn in huis voor elke zoon, heeft zij opnieuw Camber gecontacteerd om deze keer de kinderkamer van Julius en Maurice optimaal en slim in te richten.

Haaikie wou nieuwe ruimtes in de badkamer van haar zonen
Extra opbergruimte en een optimale inrichting

Omdat er niet voldoende slaapkamers zijn in huis voor elke zoon, heeft Sarah voor een tweede keer Camber gecontacteerd om een kinderkamer optimaal en slim in te richten.

kinderkamer inrichten op maat Sarah Nelissen

EPISODE 1

Opbergnoden en eerste ontwerp

Interieurarchitecte Nikki ging langs bij Sarah thuis om de kinderkamer te bekijken en meer te weten over de opbergnoden van het gezin. Tijdens zo’n afspraak analyseert ze de ruimte, geeft ze deskundig advies en meet ze vervolgens de ruimte en de verschillende voorwerpen op die een plaatsje zullen krijgen in de maatkasten. Vervolgens nemen we je mee naar de showroom in Schoten, waar Sarah voor het eerst het ontwerp en de 3D-simulatie te zien kreeg.

Ontdek hier
Plaatsing

EPISODE 2

Levering, plaatsing & afwerking

In deze episode ontdek je hoe het project tot leven wordt gebracht bij Sarah thuis. Nadat alles is geleverd en geïnstalleerd door onze teams, kunnen Sarah en de jongens genieten van hun nieuwe Camber-kast op maat. Van een geslaagde make-over gesproken!

Episode 2: Sarah ontdekt het ontwerp voor de kinderkamer op maat