Renoveer je zolder samen met Camber & VELUX

zolder onder het dak inrichting op maat VELUX Camber

Verlang je meer van je zolder dan een donkere ruimte vol rommel? Camber en VELUX transformeren je zolder tot een rustgevende plek met veel licht en opbergruimte.

Camber & VELUX staan voor jou klaar om de ruimte te creëren die helemaal bij je past. Vanuit hun gedeelde visie op kwaliteit en wooncomfort slaan Camber & VELUX de handen in elkaar om jou te begeleiden tijdens de volledigerenovatie van jouw zolder.

Beide merken vullen elkaar met hun expertise – respectievelijk kasten op maat en natuurlijk licht – bij de herinrichting van je zolder volledig aan: eens je zolder is verbouwd met voldoende natuurlijke lichtinval door VELUX, neemt Camber de kasten voor zijn rekening met slimme opbergmogelijkheden die de lichtvoetigheid van je zolder én je leven behouden.

zolder onder het dak inrichting op maat VELUX Camber

Hoe de zolder transformeren tot een rustgevende leefruimte?

Laat je gidsen naar meer ruimte en licht met Camber en VELUX

Om hun gezamenlijke visie te vieren, hebben Camber en VELUX hun expertise verzameld en in eenhandige digitale gids vol tips & tricksgegoten. Via deze link kan je de tips & tricks downloaden met handige ideeën om je woning boordevol licht en ruimte te injecteren. Daarbovenop schenken ze hun klanten een privilege voucherzodat die met een volgend renovatieproject op de sterren kunnen mikken (door die VELUX).

zolder onder het dak inrichting op maat VELUX Camber

1. Laat natuurlijk licht binnen

Wil je je zolder een nieuw leven geven? Laat dankzij VELUX de frisse wind van een gezond binnen- en lichtklimaat door je woning waaien. Met voortdurend onderzoek naar het belang van natuurlijk daglicht en technische innovaties verrassen ze met slimme systemen die het leven van de mens makkelijker en aangenamer maken.

De experts van de Deense dakramen fabrikant helpen om jouw zolder om te toveren in een denk- & werktank met ruimte voor verlichte ideeën.

zolder onder het dak inrichting op maat VELUX Camber

2. Opbergruimte voor alles waarvan je maar kan dromen

Jezolderbiedt tal van opbergmogelijkheden. Wil je een afgezonderdbureauwaar je in alle rust kan werken? Dromen je kinderen van een mooie speelkamer? Wil je een weldoordachtedressingofmasterbedroomvoor het ultieme luxegevoel? Met Camber is alles mogelijk.

Ons ervaren team vaninterieurarchitectendenkt mee en zoekt naar optimaal ruimtegebruik en opbergruimte. Ze helpen jou met het zoeken naar de meest praktische inrichting van jouw zolder, die volledig aansluit op jouw noden, levensstijl en opruimgewoontes. Bovendien slagen ze erin om elk hoekje en cm² van elke ruimte optimaal te benutten en te voorzien van gepaste opbergruimtes. Ze geven je handige tips en helpen je met weldoordachte keuzes. Camber zoekt en vindt more space for your place.

zolder onder het dak inrichting op maat VELUX Camber

Creëer de ruimte die bij je past

Hoe groter het thuisgevoel, hoe gelukkiger je bent. Een goed ingerichte zolder met veel natuurlijk licht zal bijdragen aan dit gevoel. Maak van je zolder een nieuwe leefruimte waar je graag tijd doorbrengt en in alle rust kan genieten. Meer leefruimte, extra opbergmogelijkheden, natuurlijke lichtinval en comfort zorgen voor een betere levenskwaliteit.

Het maatwerk van Camber en de expertise VELUX helpen je bij het creëren van een gezonde en rustige leefruimte die in harmonie is met jou en je gezin. Want een woning die bij je past, is een woning waar je je goed voelt.

Wil je ook graag je zolderproject realiseren met experten?Maak een afspraakmet één van de Camber interieurarchitecten of vraag een vrijblijvende offerte online.