La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Kleine dressing van Marie in Antwerpen 

kleine ruimte inrichten dressing

Jawel, het is mogelijk. Ook een kleine ruimte kan je perfect inrichten als dressing. Camber zorgt ervoor dat iedere ruimte, hoe groot of hoe klein, steeds optimaal wordt benut. In deze woning in Antwerpen, deelden we dankzij maatwerk één ruimte op in een slaapkamer met een kleine dressing.

Het geheim van een kleine dressingroom 

Doordat Marie geen aparte kamer vrij had om in te richten als een grote dressing, besloten we een stukje van de slaapkamer om te toveren tot een kleine dressing. Wat meteen opvalt, is het hoekje met hangruimte en of haar mooiste outfits te etaleren en wat extra kleur te geven aan de ruimte!

Op de eerste foto zie je het misschien niet meteen, maar de scheidingswand werd ook volledig ingericht met ingebouwde greeploze kasten. We kozen specifiek voor witte dressingkasten om de illusie te creëren dat het gewoon om een witte muur gaat en van de wand één strak naadloos geheel te maken. Missie geslaagd denken wij! Deze lichte kleur zorgt daarnaast ook voor een open gevoel in de eerder kleine ruimte 

Mix & match met maatkasten 

Achter de strakke wand gaat in werkelijkheid enorm veel kastruimte verborgen. In de kasten werden legplanken voor truien en broeken, lades met compartimenten voor allerlei accessoires en ondergoed, en nog meer hangruimte voor bijvoorbeeld T-shirts voorzien. Bovendien voegde we nog een eyecatcher toe aan deze kleine dressing: een smalle zwarte kolomkast met enkele open nissen en schuiven. De lades doen perfect dienst als opbergruimte voor Maries sjaals en in de nissen heeft ze haar parfumcollectie en een tekening van haar dochter toegevoegd. 

Moraal van dit (klanten)verhaal: ook een kleine ruimte kan Camber perfect inrichten als een praktische en volwaardige dressing!

Dressing en bureau met een optimaal ruimtegevoel
Lees dit verhaal
tv reportage kasten dressing op maat camber