La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Gesloten dressing van Sophie in Schoten

REF 364CL-115985-1
inrichten dressing kast op maat camber

Gesloten dressing op maat van Sophie in Schoten

Dankzij Camber werd Sophies droom werkelijkheid: een dressing op maat voor haar en haar man. We richten een hele ruimte in haar woning in als een gesloten dressing met enkele speciale accessoires.

Kortom, de gesloten dressing werd volledig ontworpen op maat van hun garderobe. Zo werd er hangruimte toegevoegd voor haar lange kleedjes, handige broekendragers en speciale compartimenten voor de truien. Geen slordige kast meer met truien die door elkaar liggen. Alle kledingstukken hebben een eigen plekje gekregen en zijn nu netjes opgeborgen, net als in de winkel. Sophie kan als het ware dus elke dag shoppen in haar eigen kledingkasten.

Op aanraden van onze interieurarchitecte koos Sophie voor een witte dressing op maat in haar woning in Schoten. Deze kleur geeft een extra open en ruim gevoel. De zwarte handvaten geven de ruimte dan weer een moderne touch, die je ook terug kan vinden in de rest van het huis.

Sophie wilde, net als in haar vorige woning, ook graag een centraal eiland. Daar kan ze gemakkelijk de wasmand opzetten en haar was opplooien. Het vormt ook de ideale mogelijkheid om extra opbergruimte te creëren. Het eiland bestaat uit lades die perfect dienen om onder meer sokken en ondergoed op te bergen.

Wil je toch graag een dressing zoals in de films en magazines? Ontdek dan zeker deze open dressing die we plaatste in Haacht.

Wat is de prijs van deze Camber kast?
De prijs voor deze dressing kast op maat bedraagt ongeveer 11 800€.
Deze prijs omvat zowel het ontwerp door een interieurarchitect, de kastaccessoires, de levering en plaatsing van de kast.
Voor een nauwkeurige kostprijs van jouw maatkast, raden wij je aan om een gratis offerte te vragen.Onze interieurarchitecten creëren kasten op maat van jouw wensen en noden.
Meer informatie over onze prijzen
Thuiskomen in een rustgevend en gezellig interieur
Lees dit verhaal
Kasten op maat kinderkamer