Thuiskomen in een rustgevend en gezellig interieur

Kasten op maat kinderkamer
Camber opbergkasten op maat zwarte vestiaire gang

Voor Sophie en haar gezin is hun woning de plek waar ze samen tijd doorbrengen en tot rust komen na een werkdag. Een overdaad aan meubels en accessoires kunnen die rust al gauw verstoren. Die mening deelde ook Sophie en haar gezin. Daarom ontwierpen ze samen met de interieurarchitect van Camber opbergkasten op maat voor een minimalistisch interieur, waar alles netjes opgeborgen is. Vandaag hebben ze meer orde en rust in hun hoofd én zijn ze ’s avonds niet langer aan het opruimen.

 

Camber opbergkasten op maat woonkamer
Sophie
Getuigenis van de klant

“Ik en mijn man hebben alletwee een fulltime job, de momenten dat je dan thuis komt wil je dan ook quality time spenderen met je kinderen. Dus als je dan thuis komt in een ordelijk huis met veel kasten, dan brengt mij dat wel tot rust.”

De keuze voor Camber was voor hen snel gemaakt. Niet alleen het kwalitatieve en mooie werk dat we leveren wist hen te overtuigen, maar ook het feit dat we een Belgisch bedrijf zijn. Sophie is namelijk zelf eigenaar van een Belgisch familiebedrijf en weet als geen ander hoe belangrijk het is om Belgische ondernemers te steunen.

Camber opbergkasten op maat living

Strakke en gezellige woonkamer

Bij het binnenkomen van de woning van Sophie was haar stijl meteen duidelijk: strak en modern met enkele warme accenten. Die stijl trok ze door in de woonkamer. Naast haar hippe tafel en stoelen ontbrak enkel nog een stijlvolle en moderne opbergkast.

Het gezin wou graag een grote kast om onder meer al het servies in op te bergen. Om er zeker van te zijn dat zelfs hun grootste bord in de kast zou passen, heeft onze interieurarchitecte het bord er bijgenomen en opgemeten. Op basis van haar berekeningen werd de ideale opbergkast ontworpen.

Camber opbergkasten op maat vestiaire

De gang optimaal benut met een opbergkast op maat

De gang is vaak een vrij smalle ruimte, waar je niet meteen een kast in kwijt kan. Daardoor is het in veel woningen een verloren ruimte die niet benut wordt. Dat was ook het geval bij dit gezin. In hun gang was er een inham aanwezig en dus vroeg deze ruimte om een opbergkast op maat.

“Het zijn ook zeer hoge plafonds, en we wilden er een soort van wand creëren waardoor je geen ruimte boven de kast hebt. Dat vangt enkel stof op. De gang is een heel mooi geheel geworden.”

Op basis van de diepte van de muur creëerde onze interieurarchitecte een volledige kastenwand, waar zelfs stopcontacten zijn ingewerkt. Door de beperkte plaats in de gang was de kast niet diep genoeg om jassen dwars op te hangen. De interieurarchitecte heeft daar een slimme oplossing voor gevonden namelijk een uitrekbare hangroede.

Camber opbergkasten op maat

De dressing van je dromen dankzij extra ruime opbergkasten

In haar vorige woning had Sophie al geproefd van de voordelen van een dressing op maat. Ze hadden een centraal eiland en dat bleek heel erg handig om bijvoorbeeld de wasmand op te zetten en de was op te plooien. In hun nieuwe dressing mocht een eiland met lades dus zeker niet ontbreken. Maar dat neemt natuurlijk best wel wat ruimte in. Daarom heeft onze interieurarchitect witte opbergkasten aangeraden om de ruimte zo groot én zo rustgevend mogelijk te laten lijken. Sophie had specifieke wensen zoals om een deel hangruimte om lange kleedjes op te hangen, maar om ook enkele legvlakken met compartimenten om truien in op te bergen.

Kasten op maat kinderkamer

Speelse kasten onder het dak voor alle kleding en speelgoed

De kinderkamer van haar dochter bevindt zich onder het dak. Om deze kamer optimaal te benutten en zo veel mogelijk ruimte over te houden voor Axelle om te spelen, plaatsten we kasten onder de schuine wand. Voor de handvaten zijn ze bewust voor de leren lusjes gegaan. Die geven de witte opbergkast een zacht en speels accent. De kasten zorgen ervoor dat alle kleding en speelgoed netjes kunnen worden opgeborgen. Zelfs haar prinsessenjurken hebben een speciaal plekje gekregen!

Camber opbergkasten op maat dressing

Een frisse en modern ingerichte jaren 70 woning

Het huis werd gebouwd in 1970, wat maakt dat niet alle hoekjes en kantjes perfect recht zijn. Daarom koos Sophie voor kasten op maat voor heel haar woning. Ze zijn begonnen met een paar kasten en dat is zo vlot verlopen met de interieurarchitecte van Camber, dat ze nog meer kasten op maat hebben laten ontwerpen en installeren.

“Het voordeel van op maat gemaakte kasten is dat je alle imperfecties van je huis kan verbergen. Daar merk je nu niks meer van, alles is mooi weggewerkt.

Wil je ook graag opbergkasten op maat laten plaatsen en zo een interieur creëren waar je helemaal zen van wordt? Maak dan zeker een afspraak met onze interieurarchitecten voor een vrijblijvende offerte!