La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

De ruimte onder en rond de trappen in onze woning wordt zelden weldoordacht gebruikt, maar biedt nochtans reële en waardevolle opberging-en inrichting mogelijkheden. Door creatief te denken, kan deze plek optimaal benut worden. Ontdek enkele interessante mogelijkheden om de ruimte onder je trap optimaal te benutten!

Wees slim en creatief

We hebben allemaal opbergruimte nodig. Dit wordt elk jaar duidelijker met de stijging van de vastgoedprijzen en de daling van de gemiddelde oppervlakte van een woning.De nood aan alternatieven om elke vierkante centimeter optimaal te laten renderen, laat zich dus steeds meer voelen.Het is dus belangrijk om de onbenutte ruimtes onder de trap optimaal te benutten. Camber denkt graag met je mee om tot dé perfecte opbergoplossing te komen.

opbergruimte op maat onder trap camber

Vestiaire onder de trap

Onze trappen bevinden zich traditioneel vaak in de buurt van de voordeur. Het is dus een logische stap om de vrije ruimte onder de trap om te vormen tot een gepersonaliseerde vestiaire waarin je de verschillende kledingstukken en voorwerpen kunt opbergen die je na thuiskomst niet meer nodig hebt. Denk dus gerust aan een vestiaire op maat, aangepast aan jouw gewoontes en wensen. Voorzie enkele hangroedes om je jassen en die van de kinderen netjes op te hangen. Daarnaast kan je twee of drie lades voorzien om je handschoenen, mutsen en sjaals op te bergen.

camber vestiaire op maat

En ga je vaak gaan sporten? Waarom dan geen compartiment of speciale opbergplek voorzien voor je sportuitrusting, zodat je jouw zak met tennisrackets of de hockeysticks van de kinderen gemakkelijk bij de hand hebt.

opbergruimte op maat onder trap camber

Bureau onder de trap

De ruimte onder de trap moet niet noodzakelijk veranderen in een opbergruimte. Het kan ook een plek worden waar je ZELF gaat zitten! Vooral door er een bureau met slimme opbergmogelijkheden te zetten. Je werkt niet elke dag thuis, dus een werkhoekje op maat onder de trap volstaat waarschijnlijk om elke dag wat mailtjes te lezen. Denk trouwens eens na over waar jouw bureau momenteel staat. In de woonkamer, in je slaapkamer of in een speciaal ingerichte bureauruimte? Zou het niet verstandiger zijn om te genieten van de compacte ruimte en de afzondering van een bureau onder de trap, waarmee je bovendien elders plaats wint? Aan jou de keuze!

opbergruimte op maat onder trap camber

Creatief met een boekenkast en trap in één

We zijn gehecht aan onze collectie boeken, maar die neemt toch zoveel plaats in beslag! Al gedacht aan een andere plek dan de woonkamer of slaapkamer niet met boeken? Benut hun decoratieve functie om je trap aan te kleden en creëer een boekenkastentrap! Op de treden tussen de verdiepingen of strategisch onder de trap: een boekenkast op maat die versmelt met de rest van je interieur omgeving brengt warmte en geeft je trap meer uitstraling!

Kortom, er zijn evenveel opbergmogelijkheden als trappen. Bekijk alle opties om je trap nieuw leven in te blazen! Maak een afspraak met deinterieurarchitecten van Camber en laat je adviseren!