Tip 2 van onze Home Organizer: techniek van 3 bewegingen

Organiseren in functie van gebruik

De voorwerpen die u dagelijks gebruikt, moeten toegankelijk en gemakkelijk bereikbaar blijven in maximum 3 bewegingen. Als een voorwerp dat u dagelijks nodig heeft te ver ligt, dan gaat u het voorwerp na gebruik niet op de juiste plaats terugleggen. En zo begint de opstapeling van rommel en vindt u voorwerpen niet meer terug.

En in uw dressing?

Wordt het eens tijd om orde te brengen in uw kleerkast? Kampt u elke ochtend met hetzelfde probleem dat u maar één van de twee sokken terugvindt of uw favoriete kledingstuk niet meer op zijn plaats hangt?

 

Verzamel dan eerst uw kleren en ondergoed per categorie. Vervolgens beslist u wat u binnen handbereik nodig hebt en dus het meest gebruikt. Ondergoed en kousen bijvoorbeeld, kunnen opborgen worden in de eerste lade van uw dressing, snel toegankelijk bij het aankleden.

En voor een meer praktische oplossing? Integreer compartimenten in uw lades zodat alles er netjes en overzichtelijk bij ligt. Zo vindt u meteen dat paar kousen!

De interieurarchitecten van Camber adviseren u graag bij het vinden van de opbergoplossing die bij u past. Zo passen uw kasten zich aan aan alles wat u erin kwijt wilt en niet omgekeerd!

Resultaat? Een geordende dressing, waar alles z’n plekje heeft, zorgt voor minder stress en tijdverlies. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak in uw dichtstbijzijnde showroom.

Ontdek meer over de Home Organizing trend
Lees ook
Bekijk alle artikelen