Organiseer de paaseierenjacht bij jou thuis!

We gaan de paaseierenjacht niet overslaan dit jaar! Organiseer het dit jaar thuis, in je kasten, tussen de planten of in de tuin. Er zijn genoeg leuke verstopplaatsen voor de kinderen! Camber geeft je alvast enkele ideeën mee.

In de lades van de vestiaire of de dressing

Dit jaar probeer je extra creatief te zijn tijdens de zoektoch naar paaseitjes in huis? Gebruik de lades van de vestiaire en de dressing om er paaseitjes in te verstoppen. De kinderen zullen stralen als ze de lades open trekken en hun buit vinden!

De woonkamer met zijn ontelbare verstopplaatsen

De woonkamer mag natuurlijk niet gespaard blijven tijdens deze speurtocht. Leg enkele paaseitjes op plekken die je kinderen goed kennen en waar ze gemakkelijk bij kunnen. De grote lades met de plaids zijn een ideale verstopplaats. Voor nog meer verrassing kan je de eitjes ook tussen de planten leggen!

Achter de deuren van jouw dressing

In hun zoektocht naar paaseitjes openen de kinderen alle lades en deuren in huis. Zorg voor momenten van geluk door de juiste verstopplaatsen uit te kiezen. Aarzel dus niet om enkele eitjes achter de deuren van jouw dressing te leggen, op de legplanken achter de hangroede. 

De kinderkamer, daar waar ze het ‘t minst verwachten!

Leg enkele eitjes op een plek waar ze niet meteen aan denken: in hun eigen kamer en op de verstopplaatsen die ze zelf gebruiken! Denk aan de lades onder het bed. Verrassing gegarandeerd! 

Wees creatief en geniet samen van de zoektocht!

Pasen is de ideale gelegenheid om samen met het gezin een moment van rust te nemen in deze ongewone periode. Wees dus creatief! Je kan bijvoorbeeld eitjes verstoppen in de zakken van hun jas, in de schoenen van papa of de handtas van mama. Kortom, alle plekken waar niemand zich aan verwacht! Wees origineel en vooral: geniet van deze momenten met de kinderen. 

Vrolijk Pasen!

Ontdek meer Camber opbergoplossingen hier
Lees ook
Bekijk alle artikelen