Multifunctioneel meubel: echt maatwerk!

Het is u misschien al opgevallen dat multifunctionele meubels steeds belangrijker worden in ons interieur. Ze vormen immers de ideale oplossing op maat voor kleine woningen, maar ook voor wie de inrichting van een groter huis of appartement wil blijven optimaliseren.

Echt maatwerk – eindeloos veel keuze

Waarom zou u niet gewoon één geniaal multifunctioneel meubel overwegen in plaats van meerdere meubels met uiteenlopende functies in dezelfde ruimte? Met zo’n meubel wint u eerst en vooral veel plaats, aangezien de verschillende meubels die anders over de hele kamer verspreid staan, op die manier in één meubel worden gecombineerd. Ten tweede is het ook een meubel dat een antwoord op maat aanreikt voor uw behoeften!

U hoeft voor uw verzameling boeken geen gigantische boekenkastmeer te kopen die niet helemaal past bij uw tv-meubel. De oplossing met een multifunctioneel meubel op maat is zowel handig als mooi. Het resultaat is een meubel dat u zelf hebt ontworpen op basis van uw opbergbehoeften

Multifunctionele meubels van de woonkamer tot de slaapkamer!

Uw nieuwe multifunctioneel meubel kan zoals gezegd een plekje krijgen in uw woonkamerdoor verschillende meubels met uiteenlopende functies te combineren in één meubel. Maar het kan evengoed in een ruimte zoals de slaapkamer staan.

Het kan bijvoorbeeld gaan om een meubel dat een bepaalde muur van uw kamer volledig in de lengte en hoogte in beslag neemt en dat bestaat uit een briljante dressing, een sierlijke boekenkast en een handig tv-meubel met opbergruimte voor het installeren en/of verbergen van decoders, routers en andere nuttige maar lelijke apparaten.

kleine ruimte inrichten uitklapbed op maat

Dé oplossing voor kleine ruimtes

Multifunctionele meubels bewijzen hun nut voor uw woning het meest bij deinrichting van kleine ruimtes. Als de beschikbare ruimte beperkt is tot slechts enkele vierkante meters, dan zijn dergelijke meubels namelijk een slimme oplossing om op die plekken een benauwd gevoel te voorkomen.

Welk meubel neemt in de slaapkamer bijvoorbeeld een groot stuk van de vloer in beslag? Het bed natuurlijk! Met een opklapbed in een opbergmeubel zoals de dressing krijgt u meer ruimte om te bewegen op de momenten dat u het bed niet nodig hebt! Of wat dacht u van een ingewerkt bureau met een uittrekbaar werkblad zodat u geen ruimte verliest in uw (slaap)kamer.

Multifunctionele meubels beantwoorden met andere woorden aan de steeds frequentere behoefte aan optimalisering. De interieurarchitecten van Camber hebben altijd wel een oplossing om aan die moderne verwachtingen te voldoen. Ontdek wat Camber kan betekenen voor u en uw huis!