Home Organizing tip: Hoe plooi je een boodschappentas?

Home Organizing: booschappentas opvouwen

Iedereen heeft ze in huis: boodschappentassen. En ook iedereen is het erover eens dat ze lastig zijn op te ruimen en meer plaats innemen dan dat we zelf willen. Gelukkig heeft onze Home Organizer Marie een goede tip om ze eenvoudig op te vouwen.

Een handige plooimethode

Begin met je boodschappentas goed plat te duwen. Plooi de onderste strook twee keer naar boven zodat je een rechthoek krijgt. Leg je hand plat in met midden en plooi de linkerkant over je hand. Vervolgens plooi je de rechterkant ook naar het midden en steek je dit in de opening van de linkerkant.

Home Organizing: booschappentas opvouwen

En de handvaten? Dat kies je zelf! Je kan ze zichtbaar laten en ze gebruiken om de boodschappentassen op te hangen of je plooit ze naar binnen zodat je een klein vierkantje krijgt.

Ben je op zoek naar een vestiairekast op maat of naar andere efficiënte opbergoplossingen voor je woning? Onze interieurarchitecten helpen jou bij het ontwerpen van de ideale inrichting voor elke ruimte in huis. Contacteer ons en maak een afspraak in jouw dichtstbijzijnde Camber-showroom.