Een appartement waar ontspanning centraal staat voor Ilse en Dominique

Praktisch ingericht met maatkasten en een adembenemend zicht op zee

Ilse en Dominique deden een beroep op de Camber-experts om hun appartement aan de kust te voorzien van kasten op maat. In deze vakantiewoning wilden ze graag de rustgevende sfeer van de zee terugvinden in hun interieur.

Met 30 jaar ervaring in maatkasten beschikt Camber over een unieke en 100% Belgische knowhow voor het ontwerpen en plaatsen van opbergoplossingen op maat van elk gezin en elke woning. Elke kast op maat draagt bij aan een gevoel van rust in een netjes opgeruimde woning, iets wat ook voor dit koppel essentieel was.

Dankzij de Camber-maatkasten konden ze elke ruimte optimaal benutten. Ze kozen voor kasten die de volledige oppervlakte van de muren in beslag nemen. De nauwkeurige opmeting van Karen, onze opmeter, was dus van groot belang om ervoor te zorgen dat elk element in de inkomhal, de woonkamer, de slaapkamer en de logeerkamer naadloos geïntegreerd werd in het geheel.

Karen opmeter
Karen
Opmeter bij Camber

“Wanneer ik bij de klant kom voor de finale opmeting geef ik ook meer uitleg over hoe de kasten zich zullen integreren in de ruimte. Nadat ik ben langs geweest, kan het aftellen beginnen.”

De ontwerpen van Antoni, een van onze interieurarchitecten, hebben bijgedragen tot de oase van rust waar het koppel naar op zoek was. Het eindresultaat is een sfeervol interieur dat mooi overvloeit in de natuurlijke omgeving van de kust. Bovendien zijn Ilse en Dominique van plan om hier in de toekomst permanent te komen wonen.

Het was voor het koppel essentieel om een interieur te creëren dat evenwicht en rust uitstraalde. Dat begint al in de inkomhal, dankzij ruime kasten op maat die de volledige wand bedekken. De spiegels en het open element, voor sleutels of een handtas, werken het geheel helemaal af.

In de woonkamer is het weidse zicht op de zee het eerste wat opvalt. Om dat open gevoel te behouden, werd er gekozen voor een stijlvolle tv-kast op maat met aansluitende bibliotheek. De open elementen bieden plaats voor boeken of een paar persoonlijke decoratiestukken. De ideale plek om in alle comfort uit te blazen na een verfrissende wandeling in de zeelucht.

Tussen de woonkamer en de keuken koos het koppel voor greeploze maatkasten met taupekleurige accenten. Een weloverwogen keuze om ook hier die unieke sfeer van de kust te weerspiegelen.

In hun slaapkamer speelt wit de hoofdrol terwijl de maatkasten een perfecte symmetrie vormen rond het bed. In de tweede kamer, de logeerkamer, wilden Ilse en Dominique de ruimte om zowel te werken als gasten te ontvangen. Daarom stelde Antoni een praktische oplossing voor: een uitklapbed. Ingeklapt is het een aangename werkplek en uitgeklapt een comfortabel bed voor vrienden en familie.

Zee van ruimte in het kustappartement van Ilse en Dominique
Ontdek het volledige klantenverhaal