Win plaats op een stijlvolle manier dankzij een opklapbed

Het opklapbed is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De praktische en esthetische voordelen weten steeds meer eigenaars te overtuigen en ook de steeds kleinere gemiddelde oppervlakte van de woningen speelt zeker een rol. Ontdek de oplossingen op maat die mogelijk worden met een opklapbed!

Een slimme oplossing op maat

U wilt graag extra slaapruimte maar hebt daar eigenlijk onvoldoende plaats voor? U zou de ruimte van een kleine woonruimte of studio graag optimaliseren? Er blijven geregeld familieleden of vrienden slapen, maar u wilt niet graag een volledige kamer opofferen aan een logeerkamer? In dat geval is een opklapbed de ideale oplossing! Omdat het op maat wordt gemaakt, kan het overal worden geplaatst! 

Een multifunctionele leefruimte

Extra slaapruimte neemt uiteraard veel grondoppervlakte in. Dat is echter niet het geval bij een opklapbed, waardoor u toch een bed kunt plaatsen in een ruimte die daar oorspronkelijk niet voor bedoeld is.
In uw bureau bijvoorbeeld, zodat u er kunt werken én rusten, en u er zich gedurende langere tijd kunt terugtrekken om aan dat dringende en belangrijke dossier te werken.
In de zithoek van uw studio om de leefruimte te optimaliseren, of in de woonkamer van uw huis zodat u probleemloos familie of vrienden kunt ontvangen. Of in uw logeerkamer zodat die een echte handige, multifunctionele leefruimte wordt zodra het bed wordt dichtgeklapt.

Een multifunctioneel meubelstuk

Maar dat is niet alles! U kunt een opklapbed niet alleen plaatsen waar u dat wilt en waar u het nodig hebt: dankzij maatwerk kan het een echt multifunctioneel meubel worden waarin verschillende elementen worden geïntegreerd. Zo kunnen onze interieurarchitecten ervoor zorgen dat het dichtgeklapte bed wordt omgevormd tot een extra bureau

Dat verdwijnt in het interieur!

Een opklapbed is uiteraard praktisch omdat u er ruimte mee wint. Maar het is ook een meubel met een esthetische functie. In plaats van een traditioneel bed is dit immers een meubel dat in uw interieur verdwijnt en de verschillende stijlregels in uw huis volgt. De mysterieuze kant van een verborgen meubel is bovendien ook verrassend en geeft uw huis een zekere uitstraling.

U begrijpt het: een opklapbed is een meubel dat inspeelt op heel wat eigentijdse verwachtingen en behoeften. Wilt u graag meer informatie? Kom kennismaken met de oplossingen op maat van Camber!

Vraag een gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen