De Camber familie: service op maat!

Camber levert en installeert al meer dan 25 jaar kasten op maat. Maar wat betekent op maat eigenlijk? In de eerste plaats staat maatwerk voor kasten die zich aanpassen aan alles wat u erin kwijt wilt en niet omgekeerd: op maat van de beschikbare ruimte én de noden van onze klanten. Daarnaast is onze service uiterst persoonlijk. Daarom is elk kast die we maken uniek.

Het geheim van dit succes schuilt in wat wij graag de Camber-familie noemen. De uitwerking van een project op maat verloopt bij Camber namelijk in 5 stappen waarbij meerdere experts hun inbreng leveren voor een optimaal resultaat en product!

1. Ontvangst en advies van de interieurarchitect

In de eerste stap maakt u een afspraak met een van onze interieurarchitecten in uw dichtstbijzijnde showroom die het project van A tot Z zal opvolgen. In deze fase luisteren we naar u en verzamelen we zoveel mogelijk praktische informatie over uw woning, gewoontes en noden. Daarom mag u gerust de plannen en afmetingen van de ruimtes meebrengen. Wenst u liever dat een interieurarchitect bij u langskomt om de eerste opmetingen te doen? Geen probleem. Onze interieurarchitecten verplaatsen zich ook tot bij u.

Dankzij deze dialoog, een samenwerking tussen de interieurarchitect en de klant, zoeken wij samen naar een aangepaste oplossing op maat.

2. Offerte met 3D-simulatie

Na de eerste opmetingen wordt u in de showroom uitgenodigd om u een offerte voor te stellen en het project grondiger te bespreken. U krijgt dan een virtuele 3D-simulatie zodat u een beeld heeft van uw toekomstige inrichting op maat en u ziet beter hoe de kast zal worden geïntegreerd in uw leefruimte. In de showroom kunt u ook de gewenste materialen, kleuren en afwerkingen kiezen. Deze service is helemaal vrijblijvend. Maak er zeker gebruik van!

3. Productie in onze ateliers

Zodra u uw bestelling hebt bevestigd, komt onze interieurarchitect naar u thuis om de definitieve opmetingen te doen die nodig zijn om de definitieve plannen op te stellen. Wanneer de plannen klaar zijn, worden ze naar ons team van ingenieurs gestuurd.

Die bereiden alle onderdelen voor die nodig zijn voor het realiseren van uw kast op maat. Zij kiezen van tevoren de beste leveranciers voor de aankoop van kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke materialen.
 

4. Levering door ons eigen leveringsteam

Zodra alle elementen klaar zijn voor vertrek, neemt de planningsdienst contact met u op om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Nu neemt het leveringsteam de fakkel over zodat het materiaal zorgvuldig bij u thuis wordt afgeleverd.

5. Nauwkeurige plaatsing door onze meubelmakers

Last but not least! De laatste stap is de nauwkeurige plaatsing van uw maatkasten door onze eigen meubelmakers. Zij verzorgen de plaatsing binnen de twee werkdagen volgend op de levering en werken het geheel af. Onze meubelmakers werken snel, proper en efficiënt en passen de ervaring en handigheid toe die ze vergaard hebben in de loop van de ruim 4.000 projecten die wij jaarlijks uitvoeren! Uw nieuw interieur is dus in goede handen!

Bij Camber is dus werkelijk alles maatwerk! De kasten uiteraard maar ook de service. In elke fase van uw project werken we samen met specialisten. Dat formidabele teamwork garandeert u de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Bovendien geniet u bij ons van een langdurige dienst na verkoop en een garantie van 10 jaar op al onze kasten op maat!

Aarzel niet om een vrijblijvende offerte te vragen en een kijkje te komen nemen in de dichtstbijzijnde showroom om te ontdekken wat Camber voor u kan doen!

Vraag een gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen