De Camber familie: service op maat!

camber familie kasten op maat

Camber levert en installeert al meer dan 25 jaar kasten op maat. Maar wat betekent op maat eigenlijk? In de eerste plaats staat maatwerk voor kasten die zich aanpassen aan alles wat je erin kwijt wil en niet omgekeerd: op maat van de beschikbare ruimte én de noden van onze klanten. Daarnaast is onze service uiterst persoonlijk. Daarom is elk kast die we maken uniek.

Het geheim van dit succes schuilt in wat wij graag de Camber-familie noemen. De uitwerking van een project op maat verloopt bij Camber namelijk in 5 stappen waarbij meerdere experts hun inbreng leveren voor een optimaal resultaat en product!

camber familie kasten op maat

1. Ontvangst en advies van de interieurarchitect

In de eerste stap maak je een afspraak met een van onze interieurarchitecten in jouw dichtstbijzijnde showroom die het project van A tot Z zal opvolgen. In deze fase luisteren we naar jou en verzamelen we zoveel mogelijk praktische informatie over jouw woning, gewoontes en noden. Daarom mag je gerust de plannen en afmetingen van de ruimtes meebrengen. Wens je liever dat een interieurarchitect bij jou langskomt om de eerste opmetingen te doen? Geen probleem. Onze interieurarchitecten verplaatsen zich ook tot bij jou.

Dankzij deze dialoog, een samenwerking tussen de interieurarchitect en de klant, zoeken wij samen naar een aangepaste oplossing op maat.

job interieurarchitect camber

2. Offerte met 3D-simulatie

Na de eerste opmetingen word je in de showroom uitgenodigd om je een offerte voor te stellen en het project grondiger te bespreken. Je krijgt dan een virtuele 3D-simulatie zodat je een beeld hebt van jouw toekomstige inrichting op maat en je ziet beter hoe de kast zal worden geïntegreerd in jouw leefruimte. In de showroom kan je ook de gewenste materialen, kleuren en afwerkingen kiezen. Deze service is helemaal vrijblijvend. Maak er zeker gebruik van!

camber familie kasten op maat

3. Productie in onze ateliers

Zodra je de bestelling hebt bevestigd, komt onze interieurarchitect naar jouw thuis om de definitieve opmetingen te doen die nodig zijn om de definitieve plannen op te stellen. Wanneer de plannen klaar zijn, worden ze naar ons team van ingenieurs gestuurd.

Die bereiden alle onderdelen voor die nodig zijn voor het realiseren van jouw kast op maat. Zij kiezen van tevoren de beste leveranciers voor de aankoop van kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke materialen.

camber familie kasten op maat

4. Levering door ons eigen leveringsteam

Zodra alle elementen klaar zijn voor vertrek, neemt de planningsdienst contact met je op om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Nu neemt het leveringsteam de fakkel over zodat het materiaal zorgvuldig bij je thuis wordt afgeleverd.

5. Nauwkeurige plaatsing door onze meubelmakers

Last but not least! De laatste stap is de nauwkeurige plaatsing van jouw maatkasten door onze eigen meubelmakers. Zij verzorgen de plaatsing binnen de twee werkdagen volgend op de levering en werken het geheel af. Onze meubelmakers werken snel, proper en efficiënt en passen de ervaring en handigheid toe die ze vergaard hebben in de loop van de ruim 4.000 projecten die wij jaarlijks uitvoeren! Jouw nieuw interieur is dus in goede handen!

Bij Camber is dus werkelijk alles maatwerk! De kasten uiteraard maar ook de service. In elke fase van jouw project werken we samen met specialisten. Dat formidabele teamwork garandeert je de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

  • dressing ontwerpen door Camber
  • dressing ontwerpen door Camber
  • woonkamer inrichten TV meubel op maat camber
  • Bureau op maat Camber
  • zolder inrichten kinderkamer op maat camber
  • wit tv-meubel op maat camber
  • bureau inrichten kasten op maat camber
  • inrichten dressing kast op maat camber
Realisaties

Bovendien geniet je bij ons van een langdurige dienst na verkoop en een garantie van 10 jaar op al onze kasten op maat!

Aarzel niet om een afspraak te maken voor een offerte en een kijkje te komen nemen in dedichtstbijzijnde showroomom te ontdekken wat Camber voor je kan doen!