Haal de lente in huis!

Het is algemeen bekend dat de overgang van de winter naar de lente onze gewoonten enigszins verstoort. En dat geldt des te meer na een zeer strenge winter! Hoog tijd dus om uw ramen open te gooien en de lente met haar vrolijke kleuren binnen te laten in uw huis.

Kleur in uw interieur

Elk seizoen heeft zijn kleuren, en dat is voor de lente niet anders! Vooral interessant is dat u de uitstraling van uw interieur kunt opfrissen met een paar eenvoudige kleuraccenten!

Dankzij ons groot kleurengamma in melamine en gelakt glas, kunt u ook laden, nissen of deuren van uw (boeken)kasten van een persoonlijke kleurrijke toets voorzien. Of waarom niet uw zetel opfleuren met kleurrijke kussens om uw woonkamer wat extra pit te geven.

Mooie en functionele kasten

Maar dat is niet alles! Uw kast op maat moet ook functioneel zijn. Camber stelt u heel wat handige oplossingen op maat voor. Denk aan een lade met compartimenten om ringen, een zonnebril of uw favoriete horloge overzichtelijk op te bergen! Aarzel ook niet om in uw vestiaire de volledige hoogte onder het plafond te benutten: de hoogste legvlakken kunnen perfect dienen om uw winterspullen weg te leggen.

Nu het lente is, wordt het tijd om die fleurige kleren uit uw dressing te halen! Heeft u een schuin dak? Dan zal Camber uw ruimte optimaliseren door het ontwerpen van een kast met een dubbele diepte: vooraan een hanggedeelte voor uw lente-outfits met daarachter nog een gedeelte met legvlakken om er uw warme sweaters op te bergen. Hierdoor kunt u uw kleren elk seizoen anders rangschikken en bovendien verliest u geen ruimte. Met maatwerk is alles mogelijk!

Verder hoeft u enkel nog te genieten van de eerste zonnestralen, bijvoorbeeld met een boek in een gezellig hoekje.

Als uw verlangen om uw interieur te vernieuwen u vleugels geeft, weet dan dat Camber tot uw dienst staat om u oplossingen voor te stellen op maat van uw nieuwe behoeften! Vraag een offerte aan of ga naar de dichtstbijzijnde Camber-showroom

Vraag een gratis offerte aan
Lees ook
Bekijk alle artikelen