Haal de lente in huis!

lenteschoonmaak kasten op maat camber

Het is algemeen bekend dat de overgang van de winter naar de lente onze gewoonten enigszins verstoort. En dat geldt des te meer na een zeer strenge winter! Hoog tijd dus om de ramen open te gooien en de lente met haar vrolijke kleuren binnen te laten in huis.

lenteschoonmaak kasten op maat camber

Kleur in jouw interieur

Elk seizoen heeft zijn kleuren, en dat is voor de lente niet anders! Vooral interessant is dat je de uitstraling van jouw interieur kan opfrissen met een paar eenvoudige kleuraccenten!

lenteschoonmaak kasten op maat camber

Dankzij ons groot kleurengamma in melamine en gelakt glas, kan je ook laden, nissen of deuren van onze (boeken)kasten van een persoonlijke kleurrijke toets voorzien. Of waarom niet de zetel opfleuren met kleurrijke kussens om de woonkamer wat extra pit te geven.

lenteschoonmaak kasten op maat camber

Mooie en functionele kasten

Maar dat is niet alles! Jouw kast op maat moet ook functioneel zijn. Camber stelt je heel wat handige oplossingen op maat voor. Denk aan een lade met compartimenten om ringen, een zonnebril of jouw favoriete horloge overzichtelijk op te bergen! Aarzel ook niet om in devestiairede volledige hoogte onder het plafond te benutten: de hoogste legvlakken kunnen perfect dienen om winterspullen weg te leggen.

lenteschoonmaak kasten op maat camber

Nu het lente is, wordt het tijd om die fleurige kleren uit jouw dressing te halen! Heb je een schuin dak? Dan zal Camber de ruimte optimaliseren door het ontwerpen van een kast met een dubbele diepte: vooraan een hanggedeelte voor ude lente-outfits met daarachter nog een gedeelte met legvlakken om er warme sweaters op te bergen. Hierdoor kan je al jouw kleren elk seizoen anders rangschikken en bovendien verlies je geen ruimte. Met maatwerk is alles mogelijk!

lenteschoonmaak kasten op maat camber

Verder hoef je enkel nog te genieten van de eerste zonnestralen, bijvoorbeeld met een boek in eengezellig hoekje.

Als jouw verlangen om je interieur te vernieuwen je vleugels geeft, weet dan datCamber klaar staat om alle mogelijke oplossingen voor te stellen op maat van jouw nieuwe behoeftes! Vraag eenofferteaan of ga naar dedichtstbijzijnde Camber-showroom!