Reimagine your space

Geef je interieur een upgrade met maatkasten 

Onze experts aan het woord

Hoe zal je woning eruitzien in de nabije toekomst? Ook als interieurarchitect denken we hier over na. De wereld en ons leven veranderen aan een snel tempo. We gaan compacter wonen, de situatie op de woningmarkt verandert continu en we hechten steeds meer belang aan duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast merken we dat mensen steeds meer op zoek gaan naar een efficiënte indeling van de ruimtes in huis. Stuk voor stuk inzichten die geïntegreerd worden in een ontwerp op maat.

Open dressing in oxide rood

Een open dressing op maat van jouw kleding

Logisch ingerichte kasten op maat zijn een goede manier om het overzicht te bewaren van je garderobe. Combineer hangroedes, legvlakken en lades om elk kledingstuk een logische plek te geven. Met kleuren en materialen als Rood Oxide en Casella wordt je dressingkast niet alleen een praktisch maar vooral mooi. Bovendien kun je een bureau in je dressing integreren om de kamer multifunctioneel in te richten. Dit bureau biedt niet alleen extra functionaliteit, maar kan ook dienen als handige plek om je klaar te maken.

Phaedra
Interieurarchitect bij Camber

8 op de 10 wooneigenaren lijkt ook bereid om te investeren in maatwerk tijdens de aankoop of renovatie.”

Multifunctionele zolder met maatkasten onder schuinte

Elke ruimte in huis optimaal benutten

Thuiswerken, creatieve hobby’s, een logeerkamer… Het is niet altijd eenvoudig om alles onder één dak te combineren. We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om de ruimtes in huis multifunctioneel te maken. Een zolderkamer inrichten als comfortabele werkplek en logeerkamer? Met een uitklapbed ga je voor zowel een ruimtelijke als praktische oplossing. Zo behouden we een aangenaam ruimtegevoel in het bureau en terwijl er toch een plek is waar logees kunnen verblijven.

Nog beter? Met een bureau onder het dakraam kan er voldoende opbergmogelijkheden voorzien worden voor hobby’s. De natuurlijke lichtinval is tijdens de werkdag mooi meegenomen.

Phaedra
Interieurarchitect bij Camber

“Gelukkig zijn bijna 8 op de 10 wooneigenaren het ermee eens dat slim en ruimtelijk indelen steeds belangrijker wordt.”

Boekenkast op maat aardse tinten

Een boekenkast op maat als eyecatcher

Geef boeken, platen of andere bijzondere objecten een mooie plek in een bibliotheekkast op maat. Een blikvanger die in combinatie met aardse tinten een vleugje warmte toevoegt aan elk interieur en er een sfeervol geheel van maakt.

WIST JE DAT?

Bij Camber geniet je van 10 jaar garantie op elke maatkast. Wij werken enkel met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen zodat jij een leven lang kan genieten van je kasten op maat.

Je eigen moodboard creëren?

Vertaal jouw unieke stijl naar een moodboard op maat. Met de hulp van onze Moodboard Builder vertaal je jouw stijl naar een eigen mood en zet je eenvoudig de eerste stap naar je kasten op maat.

Ik creëer mijn moodboard