Anders wonen, hoe ziet dat eruit?

8 op de 10 Belgische wooneigenaars geven vandaag aan dat ze tevreden zijn met hun huidige woning. Maar wat brengt de toekomst? Dat wilden we graag weten en daarom voerden we een consumentenonderzoek uit. Wat blijkt?  In de toekomst gaan we compacter en duurzamer wonen. Woonoplossingen op maat worden daarom steeds belangrijker. Niet alleen voor meer comfort maar ook om een woning voor te bereiden op de toekomst. Benieuwd naar de resultaten en naar hoe dit zich vertaalt naar jouw interieur?

Lees onze meest recente artikelen

Reimagine your space

Hoe ziet wonen er in de toekomst uit?

Zullen we compacter of groter gaan wonen? Hoe maken we onze woning futureproof? Kan onze woning samen met ons gezin evolueren? Tal van vragen, dus wij gingen op zoek naar antwoorden. Waarom? Omdat we jouw situatie nog beter willen begrijpen. Alleen zo zorgen we voor persoonlijk advies waar je echt iets aan hebt en voor de best mogelijke begeleiding op maat.

Benieuwd naar de resultaten van ons onderzoek? Interieurarchitecte Phaedra vertelt je er meer over in onze video.

Camber Moods

Onze interieurarchitecten hebben verschilllende interieurstijlen gecreëerd om jou te inspireren. Ontdek onze 6 Camber moods!

Je eigen moodboard met onze Moodboard Builder

Elk ontwerp op maat begint bij een moodboard op maat. Om je te helpen kan je gebruik maken van onze Moodboard Builder. Daarmee vertaal je jouw stijl eenvoudig naar een overzichtelijk moodboard. Bespreek dit daarna samen met onze interieurarchitecten en zet de eerste stap naar je eigen maatkasten.

Ik creëer mijn moodboard