5 redenen om beroep te doen op onze interieurarchitecten!

interieurarchitect kasten op maat camber

Wil je jouw woonkamer en eetkamer op maat inrichten om meer plaats te hebben? Ligt de inkomhal er naar jouw mening vaak te rommelig bij? Wil je graag handig opbergmeubilair zodat je altijd alles perfect terugvindt, maar weet je niet hoe/waar te beginnen? Of wens je gewoonweg jouw interieur her in te richten? Wij willen je de voordelen laten ontdekken van de diensten van een interieurarchitect, die je in alle toonzalen van Camber kan terugvinden.

interieurarchitect kasten op maat camber

Extern en professioneel advies

Door een beroep te doen op een interieurarchitect, doe je in de eerste plaats een beroep op de externe en neutrale visie van iemand die jouw woning voor het eerst ziet. Die frisse kijk op je interieur blijkt een echte meerwaarde te zijn voor de visie op de inrichting van jouw woonst en de keuze van de afwerking (materialen, kleuren…). Bovendien verstrekken interieurarchitecten deskundig en professioneel advies. Bij Camber zijn ze gespecialiseerd in een zo persoonlijk mogelijke aanpak van jouw project. Op basis van de ideeën en wensen van de klant stellen ze de meest geschikte én esthetische oplossing voor. Bij het ontwerp van de kasten laten ze je mee genieten van al hun technische kennis en ervaring.

Vastgoed stijgt in waarde

De onbetwistbare deskundigheid van een interieurarchitect betekent bijna meteen een echte meerwaarde voor een woning. Als woonspecialist zal hij/zij immers rekening houden met de kleinste hoekjes van jouw woonst. Je kan rekenen op hun technisch vakmanschap om zelfs de kleinste ruimte op maat te optimaliseren. Het gaat dus om een echte transformatie en vernieuwing van jouw huis met duurzame oplossingen die op korte, middellange én lange termijn zeer interessante investeringen blijken te zijn!

interieurarchitect kasten op maat camber

Een oplossing vinden

Wie zijn interieur inricht, wordt natuurlijk bijna altijd geconfronteerd met kleine details die de voortgang kunnen vertragen of hinderen. Buizen langs een muur die je wil aanpassen, zichtbare balken die je moet omzeilen… Soms lijkt het erop dat die plekken niet in te richten zijn, maar dankzij maatwerk kunnen de interieurarchitecten van Camber DE oplossing vinden voor die problemen en je helpen om alle hindernissen te overbruggen of te omzeilen!

Goed georganiseerde werken

De interieurarchitect deelt niet alleen zijn/haar ervaring met u, maar zal ook altijd klaarstaan als aanspreekpunt tijdens de werken. Voor aanvang van de werken of bij de vervaardiging van het meubilair op maat zal hij immers nauwkeurig de nodige informatie geven aan de verschillende uitvoerders. De interieurarchitect zorgt er dus voor dat hun tussenkomst een stuk vlotter verloopt en staat garant voor de correcte uitvoering van elke fase van de werken. Daarvoor werkt hij/zij uiteraard nauw met je samen!

interieurarchitect kasten op maat camber

Een interieur dat past bij jouw smaak, wensen en veranderende behoeften

Onze huizen evolueren tegenwoordig meer dan ooit met en in functie van de bewoners. Het is echter niet altijd gemakkelijk om een evenwicht te vinden tussen handig en esthetisch en tussen functioneel en decoratief. Het is de taak van onze interieurarchitecten om je te begeleiden en nuttige en gepersonaliseerde tips op maat aan te reiken. Dat is trouwens het idee van een persoonlijke aanpak dat het belangrijkst is! Praat met onze architecten over jouw gewoontes, smaak, wensen en levensstijl en werk in overleg een inrichting uit die aan jouw verwachtingen en behoeften voldoet.Samen zullen jullie aangepaste oplossingen op jouw maat en op maat van jouw interieur vinden.Aarzel dus geen seconde langer en vraag advies aan onze interieurarchitecten.