5 redenen om te kiezen voor een kast op maat

meubel op maat camber
meubel op maat camber

U hebt het misschien al gemerkt: steeds meer mensen kiezen om meubilair op maat te laten maken voor hun woning. En dat is zeker geen toeval! Een kort overzichtje van de redenen die steeds meer mensen aanzetten om te kiezen voor de kunst van maatwerk.

Unieke kasten die anders zijn!

Door te opteren voorkasten op maat, kiest u ervoor om u te onderscheiden van anderen! Weg met de “toonzaalinterieurs” die voornamelijk ingericht zijn met te monteren meubilair dat op zeer grote schaal wordt geproduceerd. Want bij maatwerk moet u gewoon een idee in gedachten hebben en dat bespreken met de interieurarchitecten van Camber. Heeft u geen exact idee en wenst u graag inspiratie? Dan adviseren en begeleiden onze interieurarchitecten u met veel plezier. Zo krijgt u uiteindelijk unieke kasten die met andere woorden anders zijn dan alle kasten die in de traditionele handel verkrijgbaar zijn. U zult merken dat uw interieur een eigen identiteit krijgt en meer authenticiteit en karakter heeft.

meubel op maat camber

Aangepast aan uw interieur, niet omgekeerd

Maatwerk biedt per definitie enorme esthetische EN praktische voordelen. Een kast op maat is afgestemd op de bijzondere kenmerken van uw interieur, want u kunt er eventuele technische probleempjes perfect mee omzeilen. Het reikt alleen maar oplossingen aan! Bovendien geniet u bij Camber van een ruime keuze aan kleuren, afwerkingen en materialen.

Het is simpel: met maatwerk kunt u het meubel van uw dromen maken en dit exact plaatsen waar u het wil zonder u zorgen te hoeven maken over de afmetingen van uw interieur!

Verwezenlijkt door deskundigen in uw buurt

Onze interieurarchitecten en meubelmakers stellen hun vakkennis en toewijding ten dienste van de vlekkeloze concretisering van uw plannen. Vergeet niet dat zij voor alles zorgen, van a tot z! U vertelt hen gewoon wat uw gewoontes, wensen, verlangens en behoeften zijn. Door een beroep te doen op een onderneming zoals Camber, vertrouwt u bovendien op een op-en-top Belgisch familiebedrijf waardoor u dus bijna rechtstreeks bijdraagt tot de economie en economische gezondheid van ons land.

meubel op maat camber

Een meerwaarde voor uw woning

Een meubel op maat is niet langer zomaar een opbergmeubel dat de ruimte van uw interieurperfect optimaliseert. Het is een echte investering op lange termijn geworden dankzij de meerwaarde die het voor uw vastgoed betekent. Denk eraan dat het resultaat is van de expertise van een interieurarchitect en de nauwkeurigheid van ervaren meubelmakers. Ter informatie: een kast ontworpen van muur tot muur en van vloer tot plafond wordt trouwens beschouwd als onroerend waardoor u slechts 6% btw moet betalen*.

(*Referentie: “Welk btw-tarief is voor mij van toepassing?”)

meubel op maat camber

Gegarandeerde kwaliteit en een echte garantie

Voor onze meubels op maat werken we in elke fase met specialisten: van interieurarchitecten en meubelmakers tot ons eigen leveringsteam en een voltallig technisch en logistiek team. Uw gepersonaliseerd meubel is dus in goede handen! Bovendien weet u met een meubel op maat altijd precies welke materialen worden gebruikt. Deze worden altijd zorgvuldig geselecteerd op basis van hun eigenschappen en milieuvriendelijkheid. We willen onze impact op de natuur minimaliseren en verwachten daarom van onze leveranciers dat zij het PEFC-keurmerk hebben. Daar komt nog bij dat u bij ons van10 jaar garantie geniet!

Camber zet zich samen met u in voor duurzaamheid en een lange levensduur!

meubel op maat camber