Reimagine your space

Kleiner wonen in alle comfort met kasten op maat

Onze experts aan het woord

Hoe zal je woning eruitzien in de nabije toekomst? Ook als interieurarchitect denken we hier over na. De wereld en ons leven veranderen aan een snel tempo. We gaan compacter wonen, de situatie op de woningmarkt verandert continu en we hechten steeds meer belang aan duurzaamheid en kwaliteit. Als interieurarchitect spelen we in op deze evoluties. Wij willen de manier van leven begrijpen en gaan op zoek naar manieren om dit te weerspiegelen in elk ontwerp.

Multifunctionele logeerkamer met uitklapbed en bureau

Een oase van rust met maatkasten

Multifunctionele ruimtes inrichten kan een uitdaging zijn, zeker als je een aangenaam ruimtegevoel wil behouden. Een logeerkamer kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als werkplek, speelkamer of hobbyruimte. Dat lijkt veel maar dankzij een uitklapbed kan dat. Logees genieten van een comfortabele nachtrust en de volgende ochtend klap je het bed eenvoudig dicht. Zo creëer je weer een zee van ruimte in de kamer.

Phaedra
Interieurarchitect bij Camber

1 op de 3 Belgische wooneigenaren wil compacter gaan wonen na hun pensioen.

Praktisch bureau voor hobby of kleinkinderen

Meer dan een werkplek

Een bureau is meer dan een werkplek. Hier volg je je administratie op, geef je een creatieve hobby vorm en help je jouw kleinkinderen met hun huiswerk. Kies voor een praktische indeling op maat van je wensen en, dankzij de brede waaier aan kleuren en materialen, ook op maat van je stijl.

Phaedra
Interieurarchitect bij Camber

“Gelukkig zijn bijna 8 op de 10 wooneigenaren het ermee eens dat slim en ruimtelijk indelen steeds belangrijker wordt.”

praktische en esthetische wasruimte op maat

Een praktische en esthetische wasruimte op maat

Een wasruimte moet in de eerste plaats praktisch zijn. Denk dan aan een ergonomische inrichting. Met een hogere plaatsing van de machines en een uittrekbaar legvlak eronder wordt de was in- en uitladen kinderspel. Een frisse kleur voegt een positieve en vrolijke touch toe en maakt de huishoudelijke taken zo een stuk leuker.

WIST JE DAT?

Bij Camber hebben we al bijna 30 jaar ervaring met het creëren van kasten op maat van jouw leven. Onze interieurarchitecten begeleiden en adviseren jou bij het ontwerpen van de ideale en duurzame maatkasten waar je de rest van je leven nog van geniet.

Je eigen moodboard creëren?

Vertaal jouw unieke stijl naar een moodboard op maat. Met de hulp van onze Moodboard Builder vertaal je jouw stijl naar een eigen mood en zet je eenvoudig de eerste stap naar je kasten op maat.

Ik creëer mijn moodboard