Maak plaats voor de mooiste momenten

Een gezellige woonkamer op maat van vandaag en morgen

De gezelligste plek

Met het eindejaar in zicht willen we maar één ding, het zo gezellig mogelijk maken thuis. Of je nu alleen, met twee, met je gezin of samen met vrienden wil zijn, gezelligheid is een absolute must. De living zorgt voor een ontspannen sfeer, waar je knus en dicht bij elkaar kan zijn, in en rond de zetel.

Ontdek deze woonkamer op maat in 360 graden

Cosy mood

Warme kleuren en gezellige accenten

Onze interieurarchitect stelde een moodboard samen voor de woonkamer op maat van Sophie en Gilles. Ze bracht zachte en warme materialen samen om een feestelijke en tegelijk rustgevende mood te creëren. Sophie en Gilles droomden van een ruimte waar alles een plaats kreeg. Onze interieurarchitect combineerde nude en donkere tinten om de kamer een stijlvolle en warme uitstraling te geven. De basiskleur voor de woonkamer werd een lichte warme houttextuur om de kleurelementen goed te laten uitkomen. Daarbij werden enkele donkere toetsen toegevoegd om het geheel af te werken.

Het hart van je woning

De living is de plek waar we het meeste tijd doorbrengen met ons gezin en het liefst dan ook huiselijk inrichten. Dat is zeker zo tijdens de eindejaarsperiode, de warmste en gezelligste periode van het jaar. Creëer een sfeervolle en feestelijke setting dankzij livingkasten op maat ontworpen door onze interieurarchitecten. De woonkamer wordt de gezelligste plek om te genieten van een kerstfilm onder een warm dekentje of oudjaar te vieren met vrienden of familie. Droom je van een kastenwand, boekenkast, tv-meubel, dressoir of volledige woonkamer op maat? Onze interieurarchitecten ontwerpen jouw droominterieur! Dankzij maatkasten tover je de living om in een multifunctionele ruimte waar je heerlijk kan ontspannen en samenkomen met vrienden en familie!

Ontworpen op maat van vandaag en morgen

  • wandkast op maat camber
  • camber grote zwart woonkamer op maat

Met Camber hoef je niet te kiezen tussen het praktische en het esthetische! Dankzij maatwerk pak je jouw opbergproblemen aan. Samen vinden we plaats voor zaken die nu geen vaste plaats hebben.

Meer nog, je maakt plaats voor je boeken en alle decoratie krijgt de aandacht die het verdient. Ga je nog een stapje verder? Met ledverlichting komt alles nog beter tot zijn recht! Kijk je maar af en toe TV? Dan toveren we hem weg achter een schuifbare wand in je maatkast. Zo schuif je hem open bij gezellige filmavonden. Je woonkamer op maat wordt een unieke en gezellige ruimte waar je kan genieten van elk moment.

%

Profiteer van onze Eindejaarsactie

Laat je woonkamer op maat ontwerpen door Camber en geniet nu van onze Eindejaarsactie. Je ontvangt een korting op maat in al onze showrooms! De korting en prijs is afhankelijk van het project, de afmetingen, de gekozen materialen en afwerking van de realisatie. Om een goed idee te hebben van de kostprijs van jouw project, kan je een gratis offerte vragen aan onze interieurarchitecten in één van onze 19 showrooms.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte en start jouw Camber-project. Creëer een interieur dat perfect bij je past en waar je een heel leven lang van geniet!

Nog meer inspiratie?