Maximale opbergruimte voor Margaux en Baptiste

De ruimtes in de duplex van het gezin werden optimaal benut dankzij maatkasten

Margaux en Baptiste zijn de trotse ouders van hun dochtertje Esmee die 18 maanden oud is. Ze deden een beroep op de expertise van Ivana, onze interieurarchitecte in de Camber-showroom van Strassen, om de inkomhal en woonkamer in hun gloednieuwe duplex te voorzien van kasten op maat. Er werd zelfs een praktische thuiswerkplek ingericht.

Waarom ze in zee zijn gegaan met Camber? Om hun interieur optimaal te benutten met functionele én esthetische maatkasten. Zoals bij elk project vond er een eerste gesprek plaats met de interieurarchitect die hen adviseerde en een eerste ontwerp uittekende op maat van het gezin, nu én later. En die aanpak stelde niet teleur.

Interieurarchitecte Ivana
Ivana
Interieurarchitect bij Camber

“Elke klant is uniek dus elk project begint met het aandachtig luisteren naar de verwachtingen. Zo kunnen we hen op de best mogelijke manier begeleiden bij hun project op maat.”

Er werd nog extra opbergruimte voorzien boven en onderaan de trap. Op die manier werd elke vierkante centimeter in de woning optimaal benut. Op termijn denkt het koppel aan gezinsuitbreiding. Het aangename ruimtegevoel dat de maatkasten vandaag bieden is dus meer dan welkom. Bovendien zorgt het zorgvuldige werk van onze meubelplaatser Philippe voor een mooie meerwaarde als ze later de woning zouden willen verkopen. Dat is iets wat het koppel, met het oog op een grotere woning in de toekomst, zeker weet te waarderen. En ze denken al aan de volgende ruimte die ze willen aanpakken want ook hun slaapkamer kan een upgrade gebruiken.

Bij Margaux en Baptiste vormen de inkomhal en de woonkamer één mooi geheel door een geslaagde combinatie aan kleuren en materialen. De vestiairekast op maat werd zodanig ingericht dat elk gezinslid makkelijk bij z’n spullen kan, zelfs de kleine Esmee. Zo dacht Ivana eraan om een extra hangroede met kapstokjes te voorzien op kinderhoogte. Het aansluitende zitbankje biedt niet alleen extra opbergplek, maar maakt het voor iedereen heel eenvoudig om schoenen aan en uit te trekken.

In de woonkamer koos het koppel voor een eigentijdse combinatie van beige en houttinten. De tv-kast op maat, met ruimte voor de decoder en spelconsole, loopt naadloos over in de bibliotheek met geïntegreerd bureau. De afwisseling tussen open en gesloten elementen zorgt voor extra dynamiek in het elegante geheel.

Een cosy duplex met maatkasten zoals bij Margaux en Baptiste
Ontdek het volledige klantenverhaal
Bureau op maat in de leefruimte