Blind Gekocht: frisse wandkast in de leefruimte van Heike en Gert-Jan

Blind Gekocht wandkast op maat leefruimte Heike & Gert-Jan Nazareth

Camber-interieurarchitecte Dana zorgde voor een fris en aangenaam ruimtegevoel in de woonkamer

Vandaag kijken we binnen in de nieuwe woning van Heike en Gert-Jan. Aangezien Heike binnenkort afstudeert als dierenarts waren ze op zoek naar een groter huis met voldoende plaats voor een praktijk en hun eigen viervoeters. Blind Gekocht-makelaar Kinga zocht en vond een woning in Nazareth, een perfecte locatie in het groen maar toch dicht bij vrienden en familie. Blind Gekocht interieurexpert Christophe en onze interieurarchitecte Dana, van de Camber-showroom in Gent, sloegen de handen in elkaar om de woonkamer om te toveren tot een mooie ruime leefruimte die een mooi bijpassend geheel vormt met de keuken.

Een mooie overgang van woonkamer naar keuken voor een open gevoel

 • Blind Gekocht leefruimte voor renovatie Heike en Gert-Jan Nazareth
  Voor
  Blind Gekocht wandkast op maat leefruimte Heike & Gert-Jan Nazareth
  Na

Hoewel de woning ingericht was met een open keuken zorgde een scheidingsmuur in het midden van de ruimte ervoor dat het allemaal kleiner en gesloten leek. Daarom kozen Christophe en Dana ervoor om de kast op maat in de woonkamer samen te laten komen met de keukenkasten zodat er een mooi geheel ontstaat met een aangenaam ruimtegevoel. De mix van open en gesloten elementen biedt voldoende ruimte om al hun spullen een logische opbergplek te geven. Glazen en servies kunnen in de gesloten delen worden opgeborgen op de ruime legplanken. De open delen zijn op hun beurt de uitgelezen plek zijn voor boeken, foto’s en decoratiestukken terwijl ze zorgen voor een dynamische touch. De lades zijn dan weer heel praktisch voor kleinere spullen zoals laders, kabels, pennen die je liever uit het zicht bewaart maar wel graag bij de hand hebt. Er werd zelfs gedacht aan een minibar in de kast met handig deurtje dat naar onder openklapt. Ideaal om vrienden en familie te voorzien van een lekker drankje wanneer ze op bezoek komen.

Warme tinten en materialen met een vleugje natuur

 • Blind Gekocht wandkast op maat leefruimte Heike & Gert-Jan Nazareth
 • blind gekocht barkast achter klapdeur
 • blind gekocht gesloten scandinavische opbergruimte voor servies
 • blind gekocht wandkast op maat leefruimte Heike & Gert-Jan Nazareth
 • blind gekocht maatkast woonkamer groen hout lades compartimenten
 • blind gekocht opbergruimte voor servies

Er werd gekozen voor een lichte houttint met een moderne maar warme uitstraling. Als accentkleur gingen Christophe en Dana voor Fjordgroen. Die kleur zorgt niet alleen voor wat extra frisheid maar ook voor een mooie verbinding met de keuken waar dezelfde accentkleur gebruikt werd. Ook de houttint komt overeen met de houttint van de keukenkasten zodat de hele ruimte stijlvol samenkomt in één geheel. Dankzij de afwerking zonder handgrepen krijg je een strak interieur waar het koppel moeiteloos tot rust komt na een drukke werkdag.

Moodboard maatkast leefruimte Heike en Gert-Jan Blind Gekocht Nazareth
Hoe ziet jouw ideale moodboard eruit?

Vertaal je eigen unieke stijl naar een moodboard op maat in een paar eenvoudige kliks dankzij onze Moodboard Builder.

Ik creëer mijn moodboard

Onze Camber-experten in de kijker

Elke Camber-maatkast is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen onze verschillende teams. Interieurarchitecte Dana zette het idee van de maatkasten om tot een concreet ontwerp en was het aanspreekpunt voor Blind Gekocht-interieurexpert Christophe. Ze kon echter rekenen op haar collega’s Tom, Niels en Jason voor een vlotte levering en op meubelplaatsers Silvio en Tobias voor de zorgvuldige plaatsing en afwerking van de kasten op maat. Elke Camber-expert beschikt over zijn eigen specifieke knowhow en is zo een onmisbare schakel om van elk project een geslaagde realisatie te maken.

Maak elke ruimte compleet met kasten op maat

Om van de keuken en leefruimte een mooie open en aaneensluitende ruimte te maken deed Christophe een beroep op de expertise van onze interieurarchitecte Dana. Samen gingen ze ter plaatse om een duidelijk beeld te hebben van de ruimte in de woning en in de atelierzone van onze showroom in Gent gingen ze op zoek naar de perfecte kleuren en materialen. Zo werd het ontwerp afgestemd op de ruimte en is er een mooi geheel gecreëerd met de keuken. Het resultaat? Een strak en modern resultaat met een vleugje kleur op maat van Heike en Gert-Jan.

Ben je benieuwd naar de maatkasten van de andere koppels in Blind Gekocht? Of naar de realisaties voor onze andere klanten? Download onze Camber-brochure en laat je inspireren door de vele kasten op maat of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten in je dichtstbijzijnde showroom om jouw interieurproject op maat te bespreken.