La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Sint-Martens-Latem

3
Open van maandag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Toonzaal voor kasten op maat nabij Gent

Wil je van je woning graag een ordelijke en rustgevende plek creëren, waar het fijn thuiskomen is? Denk dan aan kasten van Camber! Onze teams van ervaren interieurarchitecten, schrijnwerkers en meubelplaatsers richten jouw woning in met handige én stijlvolle maatkasten.

Woon je in de buurt van Gent? Maak dan zeker een afspraak in onze nieuwe showroom in Sint-Martens-Latem. Je ontdekt er tal van ingenieuze opbergoplossingen in hedendaagse stijlen. Je kan er bijvoorbeeld al wegdromen over een warme en gezellige woonkamer met tv-meubel op maat. Wil je graag al eens virtueel rondneuzen in onze toonzaal? In dit artikel geven we je een kijkje in onze nieuwe showroom voor kasten op maat nabij Gent.

Tijdens de eerste afspraak in de showroom zullen onze ervaren interieurarchitecten aandachtig luisteren naar jouw (opberg-)noden en wensen en persoonlijk advies geven. Nadat we vervolgens bij je thuis de ruimte hebben opgemeten, nodigen we je opnieuw uit in de showroom in Sint-Martens-Latem om de gratis offerte te overlopen. Daarbovenop ontvang je ook een 3D-simulatie, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je Camber kasten er zullen uitzien.

Onze showroom voor kasten in Sint-Martens-Latem is ook gelegen nabij Deinze en Merelbeke. Je kan in de provincie Oost-Vlaanderen ook terecht in onze showroom in Sint-Niklaas. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.