Showroom Camber Sint-Martens-Latem

  • Camber showroom Gent
  • maatkasten interieur kasten op maat sint-martens-latem gent interieurarchitecten
  • Showroom Sint-Martens-Latem TV meubel
  • Showroom Sint-Martens-Latem dressing
  • Showroom Sint-Martens-Latem kinderkamer
  • Showroom Sint-Martens-Latem vestiaire
  • Showroom Sint-Martens-Latem_Vestiaire
  • Showroom Sint-Martens-Latem nude bureau kast
8
Open van maandag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Toonzaal voor kasten op maat nabij Gent

Wil je van je woning graag een ordelijke en rustgevende plek creëren, waar het fijn thuiskomen is? Denk dan aan kasten op maat van Camber! Onze teams van ervaren interieurarchitecten gaan graag creatief aan de slag om jouw woning in te richten met praktische én stijlvolle maatkasten. 

Woon je in de buurt van Gent? Maak dan zeker een afspraak in onze showroom in Sint-Martens-Latem. Je ontdekt er tal van ingenieuze opbergoplossingen en stijlvolle maatkasten in hedendaagse stijlen. Je kan er bijvoorbeeld al wegdromen over een warme en gezellige woonkamer met tv-meubel op maat. Of heb je altijd al gedroomd van een inloopdressing op maat? Wil je graag al eens virtueel rondneuzen in onze toonzaal? In dit artikel geven we je een kijkje in onze nieuwe showroom voor kasten op maat nabij Gent.

Tijdens de eerste afspraak in de showroom zullen onze ervaren interieurarchitecten aandachtig luisteren naar jouw (opberg-)noden en wensen en persoonlijk advies geven. Nadat we vervolgens bij je thuis de ruimte hebben opgemeten, nodigen we je opnieuw uit in de showroom in Sint-Martens-Latem om de offerte te overlopen. Daarbovenop ontvang je ook een 3D-simulatie, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je Camber-maatkasten er zullen uitzien.

Onze showroom voor kasten in Sint-Martens-Latem is ook gelegen nabij Deinze en Merelbeke. Je kan in de provincie Oost-Vlaanderen ook terecht in onze showroom in Sint-Niklaas. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.