Camber & BLIND Gekocht

Zomaar al je spaargeld toevertrouwen aan enkele onbekenden om voor jou een woning te kopen? Een gedurfde keuze! Toch vond Blind Gekocht ook dit jaar zeven koppels die het aandurfden om deel te nemen aan het Play 4-programma. Camber neemt tijdens het zesde seizoen deel aan dit unieke avontuur omdat we geloven in het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid en stijl van de bewoners. Onze experten gingen daarom met plezier aan de slag bij enkele koppels.

Aflevering 1
Met uw spaargeld denkt Blind Gekocht aan het beter voor u met praktische kasten

Blind vertrouwen in elke maatkast

Op basis van de opbergbehoeften van de koppels ontwierpen onze interieurarchitecten samen met de interieuradviseurs van Blind Gekocht de kasten op maat. Voor kleuterleiders Mevin & Pieter was dat bijvoorbeeld een plek voor hun tientallen themadozen. Interieurarchitect Erik ontwierp daarom een veelzijdige opbergoplossing. Heike & Gert-Jan wilden op hun beurt de natuur binnentrekken in hun interieur. Iets wat onze interieurarchitecte Dana maar al te graag integreerde in het ontwerp van hun kast op maat.

 • Blind Gekocht leefruimte voor renovatie Mevin en Pieter Hasselt
  Voor
  Blind Gekocht roze bibliotheek leefruimte Mevin en Pieter Hasselt
  Na

Service op maat van ontwerp tot plaatsing

Natuurlijk konden de Blind Gekocht-experten ook rekenen op de service van Camber. Ons team van leveraars en onze ervaren meubelplaatsers brachten vervolgens al deze ontwerpen met de nodige zorg en expertise tot leven. Meer weten over de Blind Gekocht-koppels en hun interieur met kasten op maat? Kijk binnen in de drie woningen en laat je verrassen door het verbluffende eindresultaat.

Seizoen 6

 • Blind Gekocht: Dubbelzijdige roomdivider bij Mevin en Pieter
  Blind Gekocht: <em>Dubbelzijdige roomdivider bij</em> Mevin en Pieter<br>
  Roze dubbelzijdige maatkast van Mevin en Pieter uit Blind Gekocht in Hasselt met bibliotheek in de leefruimte
 • Blind Gekocht: frisse wandkast in de leefruimte van Heike en Gert-Jan
  Blind Gekocht: frisse wandkast <em>in de leefruimte</em> <em>van&nbsp;</em>Heike en Gert-Jan<br>
  blind gekocht grote wandkast op maat leefruimte Nazareth
  Nieuw