Blind Gekocht: Een multifunctionele kinderkamer met maatkasten bij Chloë en Tony

Kinderkamer met uitklapbed van Chloë en Tony van Blind Gekocht in Wetteren

Camber-interieurarchitecte Eline creëerde een speelse en moderne kinderkamer met plek voor logees

Voor Blind Gekocht gaan we een laatste keer op pad. Dit keer richting Wetteren waar Chloë en Tony hun intrek nemen in hun gerenoveerde woning. Ze waren op zoek naar een huis met voldoende ruimte zodat beide kinderen een eigen slaapkamer konden hebben mét voldoende plaats voor een logeerbed. De oma’s en opa’s komen graag babysitten en het koppel wou daarom ook een comfortabele slaapplek voorzien. Makelaar Kinga vond de woning en interieurexpert Christophe ging aan de slag om het interieur een make-over te geven. Om een fijne plek te creëren voor de logees trok hij naar onze showroom in Sint-Niklaas waar interieurarchitecte Eline de perfecte oplossing had.

Een multifunctionele kinderkamer op maat van vandaag en morgen

  • Kinderkamer voor renovatie woning Chloë en Tony van Blind Gekocht in Wetteren
    Voor
    Kinderkamer met maatkast na renovatie woning Chloë en Tony van Blind Gekocht in Wetteren
    Na

De prioriteit waren mooie afgewerkte kinderkamers waar hun kroost zich nu, maar ook later als tieners goed voelen. De slaapkamer van jongste zoon Rio werd daarom voorzien van handige maatkasten. Een comfortabel en praktisch ontwerp met plek voor z’n kleren, speelgoed én een handig uitklapbed. Zo doet zijn kamer meteen ook dienst als logeerkamer wanneer de grootouders op bezoek komen. Eenmaal het bed terug is ingeklapt, is er een zee van speelruimte en heeft Rio meteen ook een bureau. Ideaal om later huiswerk te maken of nog later te blokken tijdens de examens. Het lagere gedeelte biedt plaats voor een persoonlijke touch met wat knuffels, boeken of speelgoed. In de kast zelf werden hangroedes voorzien, heel wat legplanken op verschillende hoogtes en ook een lade om kousen en ondergoed netjes op te bergen. In de open nissen boven het uitklapbed is er tot slot nog extra ruimte voorzien voor eigen spulletjes.

Christophe en Eline kozen voor de combinatie van Kasjmier Grijs en Fjord Groen. Een moderne mix die mooi past in een jongenskamer en een aangenaam ruimtegevoel creëert. De accenten in Fjord Groen zorgen bovendien voor een leuke touch en een speels effect die goed passen in een kinderkamer. De keuze voor het greeploze tip-on systeem geeft het geheel een strakke uitstraling voor een futureproof maatkast waar Rio nog jarenlang van kan genieten.

Moodboard maatkast kinderkamer met fjord groen en kasjmiergrijs Chloë en Tony Blind Gekocht Wetteren
Hoe ziet jouw ideale moodboard eruit?

Vertaal je eigen unieke stijl naar een moodboard op maat in een paar eenvoudige kliks dankzij onze Moodboard Builder.

Ik creëer mijn moodboard

Onze Camber-experten in de kijker

Onze interieurarchitecte Eline was niet de enige Camber-expert die van dit project een succes heeft gemaakt. Christophe kon natuurlijk ook rekenen op de ervaring en knowhow van ons leveringsteam en van onze plaatsers. Dimitri en Steven leverden een paar dagen voor de plaatsing alle elementen van de maatkasten. Hun taak? Alles klaarzetten zodat onze meubelplaatsers efficiënt aan de slag kunnen. In Wetteren waren dat Tom en Niels. Samen brachten ze het ontwerp van Eline tot leven door alle onderdelen zorgvuldig en tot op de millimeter nauwkeurig samen te brengen op de juiste plek.

Meerdere functies in één ruimte combineren kan dankzij maatkasten

Christophe en onze interieurarchitecte Eline van de Camber-showroom in Sint-Niklaas creëerden samen een multifunctionele inrichting afgestemd op het leven van Chloë, Tony en hun kinderen. Wat was onmisbaar voor het gezin? Welke spullen hebben een plekje nodig in de maatkasten? Welke stijl past bij hen? Het zijn maar een paar vragen die onze interieurarchitecte stelde om de ideale maatkast te ontwerpen. Elke opbergoplossing op maat begint bij zo’n gesprek waar alle behoeften en wensen besproken worden. Ook een kijkje in onze atelierzone voor het bepalen van de kleuren, materialen en afwerkingen hoort daarbij. Dankzij het advies en de begeleiding van onze experten van idee tot plaatsing geniet elke klant, net als dit koppel, nog jaren van een woning die echt bij hem of haar past.

Ben je benieuwd naar de maatkasten van de andere koppels in Blind Gekocht? Of naar de realisaties voor onze andere klanten? Download onze Camber-brochure en laat je inspireren door de vele kasten op maat of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten in je dichtstbijzijnde showroom om jouw interieurproject op maat te bespreken.

Profiteer nu van onze zomeractie
Onze interieurarchitecten helpen je graag bij het realiseren van je project op maat.