Blind Gekocht: Dubbelzijdige roomdivider bij Mevin en Pieter

Roze dubbelzijdige maatkast van Mevin en Pieter uit Blind Gekocht in Hasselt met bibliotheek in de leefruimte

Een stijlvolle en frisse kast op maat ontworpen door Camber-interieurarchitect Erik

We nemen je mee naar Hasselt. Mevin, Pieter en hun kleine spruit Odette vonden er, dankzij Blind Gekocht, hun nieuwe woning. Hun vorige huis was te klein geworden en de buurt werd steeds drukker terwijl het koppel snakte naar rust na een werkdag voor de kleuterklas. Het koppel had vooral nood aan een bureau met voldoende opbergruimte voor de vele spullen die ze nodig hebben in hun job zoals knutselgerief, boeken, kostuums, … Interieurexperte Dorien van Blind Gekocht deed daarom een beroep op onze interieurarchitect Erik van de Camber-showroom in Hasselt. Samen creëerden ze niet alleen een ruime kast op maat voor de kantoorruimte maar ook een frisse bibliotheek als blikvanger in de woonkamer.

  • Blind Gekocht leefruimte voor renovatie Mevin en Pieter Hasselt
    Voor
    Roze dubbelzijdige maatkast van Mevin en Pieter uit Blind Gekocht in Hasselt met bibliotheek in de leefruimte
    Na

Van één naar twee ruimtes dankzij een dubbelwandige kast op maat

Ruimte, dat was wat dit koppel nodig had in het nieuwe huis. En dan vooral een aparte ruimte voor al het materiaal dat ze nodig hebben in hun job als kleuterjuf en -meester. Dozen vol spullen moesten allemaal netjes opgeborgen worden op een toegankelijke plek. De leefruimte werd daarom opgedeeld in verschillende zones. Het deel aan de voorzijde van de woning kreeg daarbij een nieuwe functie en werd omgetoverd tot een aangename hobbyruimte. Om de twee delen van elkaar te scheiden, werd er in plaats van een muur gekozen voor een dubbelzijdige kast op maat. Zo kreeg het koppel niet alleen een ruime wandkast op maat, maar ook een bibliotheek als eyecatcher in de woonkamer. De ideale plek om leuke herinneringen in op te bergen, aldus het koppel.

Aan de bureauzijde werd het een grotendeels gesloten maatkast met legplanken op maat van de verschillende dozen die het koppel heeft. De lades zijn voorzien van compartimenten zodat de kleinere spulletjes overzichtelijk opgeborgen kunnen worden. De open nis breekt het gesloten geheel en biedt ruimte voor een persoonlijke touch. De bibliotheekzijde werd volledig opengelaten met nissen in verschillende maten voor een dynamisch en speels effect.

Stijlvol statement

Dorien koos samen met Erik voor een gedurfder kleurenpalet dat de sprankelende persoonlijkheid van het koppel mooi weergeeft. Ze gingen voor Nude Abrikoos, een zachte en stijlvolle kleur met wat pit. In de woonkamer krijgt de bibliotheek zo een nog groter eyecatchergehalte en in het bureau krijg je een instant blij gevoel bij de aanblik van de maatkast. De gouden handgrepen zijn de kers op de taart en maken het geheel helemaal af.

Blind Gekocht moodboard roze dubbelzijdige kast Mevin en Pieter Hasselt
Hoe ziet jouw ideale moodboard eruit?

Vertaal je eigen unieke stijl naar een moodboard op maat in een paar eenvoudige kliks dankzij onze Moodboard Builder.

Ik creëer mijn moodboard

Onze Camber-experten in de kijker

Nadat Erik het ontwerp had uitgetekend en de finale opmetingen was gaan nemen in de nieuwe woning van Mevin en Pieter was het de beurt aan onze andere Camber-experts. Leveraars Dimitri en Steven brachten de panelen en accessoires tot in Hasselt en zorgden ervoor dat alles klaar stond voor meubelplaatsers Kevin, Olivier en Wout. Zij hadden heel wat werk voor de boeg om de kast langs beide zijden naadloos te laten aansluiten op de muren. Een uitdaging maar wel eentje die ze tot een succesvol einde hebben gebracht dankzij hun knowhow en vaardigheden.

Op zoek naar meer opbergplek? Maak optimaal gebruik van elke ruimte dankzij kasten op maat

Het koppel had nood aan ruimte, dat was de belangrijkste vereiste bij dit project. Dorien sloeg daarom de handen in elkaar met onze interieurarchitect Erik van de Camber-showroom in Hasselt. Hij heeft, net als de rest van ons team, heel wat ervaring en weet dus als geen ander hoe je elke ruimte en dus elke centimeter optimaal kan benutten. Ze luisteren naar wat jij nodig hebt, kijken naar de beschikbare oppervlakte en gaan samen met jou op zoek naar de ideale materialen, kleuren en afwerkingen in de atelierzone. Erik en zijn collega’s zorgen ook voor heel wat concreet advies over de indeling en accessoires voor in je maatkast. Heb je net als Mevin en Pieter voornamelijk legplanken en lades nodig? Of kies je beter voor een andere indeling en accessoires op maat van jou en je spullen? Dankzij de begeleiding van onze interieurarchitecten, zoals Erik, geniet je straks ook van een opbergoplossing op maat van jouw leven.

Ben je benieuwd naar de maatkasten van de andere koppels in Blind Gekocht? Of naar de realisaties voor onze andere klanten? Download onze Camber-brochure en laat je inspireren door de vele kasten op maat of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten in je dichtstbijzijnde showroom om jouw interieurproject op maat te bespreken.