La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Hasselt

  • camber hasselt showroom
1
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat Hasselt

Unieke kasten, op maat van jouw opbergnoden, wensen en interieur. Kortom opbergoplossingen op maat van jouw leven. Dat is waar Camber voor staat. Wil je graag alle mogelijkheden eens bespreken voor jouw interieur en woon je in de provincie Limburg? Dan kan je terecht in onze meubelwinkel voor maatkasten in Hasselt. Kom langs en ontvang een vrijblijvende offerte!

Tijdens je bezoek in de showroom zullen onze ervaren interieurarchitecten aandachtig luisteren naar jouw interieurdromen en wensen en persoonlijk advies geven. Ben je overtuigd en wil je je droominterieur realiseren? Dan komen we de ruimte(s) bij je thuis opmeten en gaat onze interieurarchitecte aan de slag met een ontwerp. Nadien nodigen we je opnieuw uit in de showroom om samen het ontwerp te bekijken en eventueel aan te passen. Je ontvangt ook een 3D-simulatie, zodat je een goed beeld krijgt van je Camber maatkasten.

Onze showroom voor kasten op maat in Hasselt is gemakkelijk bereikbaar vanuit Genk of Heusden-Zolder. Maak nu een online afspraak in deze showroom.