Een plek waar iedereen zich thuisvoelt dankzij slimme opbergruimte

bureau op maat Camber
slaapkamer opbergruimte camber

Welkom in Sint-Genesius-Rode, in de woning van Loïc en zijn gezin. Loïc woont samen met zijn partner en twee kinderen. Met de komst van hun tweede zoon had het koppel vooral behoefte aan meer ruimte, maar ook aan een tuin en meer lichtinval.

Het was omwille van dit project en de renovatie van hun huis dat zij contact opnamen met Camber. Het doel was om extra opbergruimte en twee bureaus met kasten te ontwerpen die voldoen aan hun nieuwe (opberg)behoeften.

“We wilden een huis met meer ruimte, een tuin, meer licht, zodat de kinderen zich kunnen ontwikkelen en gelukkig kunnen opgroeien.”

slaapkamer opbergruimte camber

Een bureau ontworpen rond een belangrijke blikvanger

De laatste jaren is telewerken ongetwijfeld deel geworden van elk gezinsleven, en voor Loïc is dat geen uitzondering. Het was voor hem daarom belangrijk om een thuiskantoor te hebben dat comfortabel en bovenal inspirerend is.

Als je zijn kantoor binnenkomt, valt meteen één element op: licht futuristische metalen bollen in het midden van een zwarte houten kast. Dit is een bijzonder belangrijk object voor Loïc. Daarom ontwierp onze interieurarchitect een bureau met kasten op maat rondom dit opvallende stuk.

“Ik heb dit stuk geërfd van mijn grootvader, die betrokken was bij de bouw van het Atomium. Het toont de studie van de sferen van het gebouw en het ligt me nauw aan het hart. Ik wilde een bureau laten bouwen rond dit object. Het was heel belangrijk voor me, omdat mijn grootvader een rolmodel was in mijn leven. Zijn dagelijkse aanwezigheid als inspiratiebron in mijn thuiskantoor is heel belangrijk voor mij.”

Dankzij de sobere kleuren heerst er in dit thuiskantoor vandaag een kalme en rustgevende sfeer. Rondom het geërfde pronkstuk ontwierp onze interieurarchitect slimme opbergruimte en enkele open nissen. Het is een perfecte combinatie van functionaliteit en klasse.

bureau op maat Camber

Praktische en stijlvolle opbergruimte op maat

Loïc houdt van een stijlvol interieur, terwijl zijn partner eerder praktisch ingesteld is. un gedroomde interieurinrichting is dan ook een combinatie van beiden. Ze wilden meubels op maat die zowel functioneel als stijlvol zijn, en laat dat nu net de specialiteit van Camber zijn!

Onze interieurarchitect ontwierp verschillende inrichtingen op maat voor het koppel. Voor de gang ontwierp ze bijvoorbeeld een grote witte kast op maat. De kast weerkaatst het omgevingslicht waardoor de ruimte helemaal oplicht en de zwarte designhandgrepen zorgen voor een stijlvolle touch.

“Toen we nadachten over de inrichting van ons huis, waren we nogal complementair. Mijn vrouw is erg praktisch en wilde functionele opbergruimte. Ik ben meer geïnteresseerd in schoonheid en esthetiek. De complementariteit tussen het mooie en het praktische is wat ons kenmerkt en wat ons ook naar Camber heeft gebracht.”

Kast op maat Camber

Een goed evenwicht tussen gezins- en beroepsleven

Loïc en zijn vrouw werken allebei voltijds en hebben de mogelijkheid om dat vanuit huis te doen. Ze hoeven dus geen tijd te verspillen aan woon-werkverkeer en zijn altijd dicht bij hun kinderen wanneer ze thuiskomen van school. Met andere woorden, ze kunnen maximaal genieten van hun woning. Ze besloten daarom om ook de kinderkamers in te richten met maatwerk van Camber, zodat alles een plaatsje heeft en het hele gezin zich gelukkig voelt thuis.

In de kinderkamer van kleine Arthur werd bijvoorbeeld een grote, lichtgekleurde kast op maat gemaakt met gesloten en open vakken. De open nissen op kinderhoogte zorgen ervoor dat hij zelf een boekje kan nemen voor hij naar bed gaat.

inrichting bureau op maat

“We hebben altijd een speciaal moment als we Arthur ’s avonds in bed stoppen. Hij gaat dan naar de bibliotheek en kiest zelf zijn boek uit, zodat ik hem een verhaaltje kan voorlezen. Het is een troostend moment voor hem en voor mij. Dat is iets wat ik erg waardeer.”

slaapkamer opbergruimte camber

Tot zover dit mooie project voor een gezin dat nu nog meer kan genieten van wat echt belangrijk is in het leven: dierbare momenten samen.Wil jij, net als Loïc, een thuiskantoor op maat? Wil je praktische opbergruimte in huis voor je gezin? Maak dan een afspraak in onze showroom om jouw project te bespreken met één van onze interieurarchitecten. Je ontvangt persoonlijk advies en een gratis offerte!

“Voor mij is Camber echt de combinatie van een persoonlijke service en producten van topkwaliteit.”