De droomdressing van Stéphanie en Eric

Droom dressingkasten op maat
Dressing kasten op maat Camber bureau

De perfecte dressing, wie droomt er niet van? Ook Stéphanie en Eric speelden al langer met het idee sinds de kinderen het ouderlijk huis verlaten hadden en ze de ruimtes in het huis wilden herzien. Het duurde dan ook niet lang vooraleer ze Camber inschakelden om hun droomdressing te realiseren. Na een eerste bezoek ter plaatse stelde Evelyne, interieurarchitecte bij Camber, voor dat de dressing het best tot zijn recht zou komen in de kamer van de oudste zoon. Deze kamer bevindt zich tussen de slaap-en badkamer en leent zich, ondanks het schuine dak, perfect voor een grote dressing met een centraal eiland.

Dressing kasten op maat Camber bureau

Een dressing voor hem …

Onze interieurarchitecte Evelyne hield rekening met ieders individuele voorkeuren en opberggewoontes. Na een snelle blik in de garderobe van Eric koos ze ervoor om voor hem voldoende korte hangruimte te voorzien. Zo kan hij in een handomdraai zijn favoriete hemd of jasje uitkiezen. Op de legvlakken kan hij dan weer zijn T-shirts, truien en polo’s kwijt.

Dressing kasten op maat Camber bureau

… en voor haar

Voor Stéphanie, die zowel van bloesjes als jurkjes houdt, voorzag Evelyne korte en lange hangruimte. De grote schuifdeuren met spiegel zorgen er dan weer voor dat ze in één oogopslag haar outfit kan bewonderen en trots de deur uit kan. Gemakkelijk en praktisch!

Een eiland met lades voor uw favoriete accessoires

En zoals vaak zit de schoonheid hem in de details. Ook accessoires hebben immers recht op een uniek plekje. Het centrale eiland van 1 meter breed voldoet dan ook precies aan de wensen van dit koppel. In de handige laden met compartimenten kan Eric zijn riemen en dassen opbergen, terwijl Stéphanie er haar juwelen, sjaaltjes en ondergoed in kwijt kan. En de hoogte van het eiland? Die is zo praktisch dat het plooien van kledij een echt plezier wordt.

Dressing kasten op maat Camber bureau

Uitvoering :

  • Project uitgevoerd door Evelyne van de showroom in Gent
  • Geleverd door ons leveringsteam Ronny en Marcel
  • Geïnstalleerd door onze meubelmaker Patrick
  • Gebruikte materialen : gemelamineerde platen van Egger in premium wit, tablet in fineer eik rustiek Grau, massief beukenhouten laden van Salzburg, beslag tip-on van Blum