Een droomhuis met strak opbergdesign

camber inrichting huis maatkast inbouwkast op maat
camber inrichting huis maatkast inbouwkast op maat

In deze TV-reportage ontmoeten we een koppel dat lange tijd op zoek was naar dé perfecte woning. Maar al snel beseffen ze dat dit niet zo evident is. Dus gaan ze vastberaden op zoek naar een grond om alles van A tot Z te bouwen zoals zij het voor ogen hebben.

 Beroep op specialisten

Nadat de aannemer klaar was met de ruwbouw gingen zijzelf en hun kennissen verder met de afbouw, waaronder de afwerking, elektriciteit en verwarming. Een hele levenservaring die ze konden delen met familie en vrienden en waar ze best trots op zijn.

Omdat ze minder feeling hebben met de verdere afwerking en inrichting besloten ze om hiervoor een beroep te doen op vakmensen. Voor de kasten op maat dachten ze meteen aan Camber!

Fanny
Getuigenis van een klant

“Voor de afwerking moest het perfect zijn. Omdat dit niet onze specialiteit is, hebben we een vakman ingeschakeld voor de schilderwerken en Camber voor de kasten op maat.”

Een gezellige en praktische woonkamer

De inrichting van de woonkamer is voor dit koppel erg belangrijk. Het is dan ook de eerste ruimte waarvoor ze kasten lieten uittekenen die praktisch en functioneel moesten zijn. Alles binnen handbereik, dat was voor hen belangrijk.

“Na een werkdag is de woonkamer de plek waar je tot rust komt na het werk. Daarom wilden we van deze ruimte een gezellige ‘cocon’ maken waar we ons meteen goed voelen.”

camber inrichting huis maatkast inbouwkast op maat

Dit grote TV-meubel is niet enkel praktisch en multifunctioneel, maar representeert mooi en strak opbergdesign. Zo is er gekozen voor een donker nis waardoor de televisie niet te veel opvalt en alles strak blijft.

camber inrichting huis maatkast inbouwkast op maat

Een vestiaire met het oog op de toekomst

Het koppel wilde ook voor deinkomhal en de vestiaireeen unieke look creëren.

Dankzij maatwerk is de vestiaire kast ontworpen met hangroedes op verschillende hoogtes, aangepast aan hun toekomstige kinderen.

“De vestiairekast is het eerste wat je ziet als je bij ons thuiskomt en dat moet mooi zijn”

“Voor het ontwerp van de vestiaire heeft de interieurarchitecte rekening gehouden met onze gezinsuitbreiding. De kast bestaat uit twee delen: het bovenste gedeelt is voor ons en onze gasten het onderste gedeelte voor de kinderen die eraan komen.”

camber inrichting huis maatkast inbouwkast op maat

Een geslaagde samenwerking

Deze klanten zijn zo tevreden over de twee gerealiseerde projecten dat ze later nog eens zullen aankloppen bij Camber voor hun toekomstige kinderkamer. Zo zie je maar dat het snel kan gaan.

Wilt u ook een project op maat realiseren met onze interieurarchitecten? Vraag ons een offerte of breng een bezoek aan onze showrooms!