Een gezellige leefplek voor het hele gezin

klantenverhaal kasten op maat camber vestiaire handtas
klantenverhaal kasten op maat camber vestiaire handtas

Laure en David droomden ervan om hun kinderen te laten opgroeien op het platteland. Gecharmeerd door de regio, kochten ze eerst een ander huis verderop in de straat. Elke dag kwamen ze een nabijgelegen huis voorbij, waar ze beide verliefd op werden. Op een dag besloten ze om eens aan te bellen en de eigenaren te vragen of ze het huis niet wilden verkopen. Ze kochten het huis en maakten er samen met Camber hun droomhuis van.

klantenverhaal kasten op maat camber vestiaire handtas

Een vestiaire voor het hele gezin

Laure en David hechtten veel belang aan orde en structuur. Ze vindt het belangrijk dat het huis altijd netjes is en dat kinderen hun spullen gemakkelijk kunnen wegbergen. Om aan hun wensen te voldoen, ontwierp de interieurarchitect van Camber een vestiaire die genoeg ruimte heeft om de sporttassen en jassen van het hele gezin in op te bergen.

Florence
Getuigenis van de klant

 « Voor de vestiaire kast vroeg de interieurarchitect van Camber naar de afmetingen van onze hockey- en tenniszakken, zodat elke legplank in deze kast op de juiste hoogte kon worden geplaatst. »

klantenverhaal kasten op maat camber vestiaire handtas

Een boekenkast

Laura had altijd al gedroomd van haar eigen bibliotheek. Ze zijn namelijk met vier thuis, met elk een eigen boekencollectie. De boeken kast moest daarom aangepast zijn aan verschillende formaten.

Om de leefruimte optimaal te benutten heeft Camber ook een een laag TV-meubel voorzien. De kinderen kunnen er hun DVD’s of speelgoed gemakkelijk in opbergen.

« Ik heb een verzameling encyclopedieën waar ik trots op ben. De formaten van deze boeken wijken echter af van de norm. De interieurarchitect van Camber informeerde zich voor het ontwerp van deze kasten opnieuw naar de afmetingen van elk boek en heeft echt op maat van mijn encyclopedieën de kast ontworpen. »

klantenverhaal kasten op maat camber vestiaire handtas

Een spel van licht en ruimte

Deze slaapkamer van de dochter heeft, in tegenstelling tot de rest van het huis, een veel lager plafond. Het was daarom belangrijk om deze kamer niet te overbelasten met verschillende losstaande meubels. Camber dacht mee aan een leuke en praktische inrichting! Om ervoor te zorgen dat er geen ruimte verloren ging, ontwierp de interieurarchitect een dressingkast met schuifdeuren. Het voordeel? In een smalle ruimte verlies je minder plaats bij het openen van de kastdeuren.

De interieurarchitect van Camber stelde ook voor witte glanzende schuifdeuren te plaatsen, zodat het licht reflecteertop deze deuren en de ruimte groter maakt.

« De kamer van mijn dochter was een beetje moeilijker omdat het plafond er laag is
en de vloer en muren niet echt recht zijn. Dus het was echt meer dan logisch dat we daar kasten op maat lieten maken. »

klantenverhaal kasten op maat camber vestiaire handtas

Een kinderkamer die meegroeit

De moeilijkste kamer, was dekinderkamervan de jongste bengel in het gezin. Deze bevindt zich op de zolder. Eerst dachten zekasten langs de schuine wandente plaatsen, maar de interieurarchitect van Camber kwam met een andere oplossing.

Ben je ook volledig geïnspireerd en wil je ook graag samenwerken met onze interieurarchitecten om je interieur (her) in te richten? Vraag online eenofferteaan of maak een afspraak in één van onzeshowrooms!

klantenverhaal kasten op maat camber vestiaire handtas

« De interieurarchitect heeft ons echt overtuigd om tegen de andere muur te werken, zodat de kast ook kan dienen voor als onze zoon zestien is en meer opbergruimte nodig heeft. Dus hebben we besloten om de kast ergens anders te installeren en het resultaat is mooi en heel functioneel. »