Een minimalistisch interieur

camber tv reportage VIER inbouwkasten op maat
camber tv reportage VIER inbouwkasten op maat

In deze tv-reportage van Camber ontdekt u een bijzonder project. Waarom? Het project voor de inrichting werd al gestart nog voor de eerste steen van het huis was gelegd.

Ze waren op zoek naar ingebouwde kasten en maatwerk om het minimalistische karakter van de toekomstige woning te respecteren. Op Batibouw ontdekten ze de diensten en oplossingen die Camber aanbiedt.

Xavier
Getuigenis van een klant

“Ons huis was nog niet gebouwd: dat er moest gewerkt worden op basis van de plannen was dus de grote uitdaging. Camber bezorgde ons de 3D-plannen en precies die service overtuigde ons echt, want zo konden we ons de inrichting van de ruimten perfect voorstellen”.

«Toen we de stand zagen van Camber op Batibouw, zeiden we tegen elkaar : “Dit is de oplossing dat we zoeken! “ »

camber tv reportage VIER inbouwkasten op maat

Een minimalistische, grote en praktische dressing op maat

In een eerste fase werd de dressing aangepakt. Een belangrijke ruimte voor de eigenaars, want een dressing is veel meer dan een gewone opbergruimte, het is een praktisch én esthetisch geheel dat zich perfect moet aanpassen aan de beschikbare ruimte en de specifieke wensen van de bewoners.

Op het verlanglijstje stonden dan ook een ruime inrichting met centraal eiland– altijd praktisch om er kledij op te plooien, te ordenen of te vouwen– en grote spiegeldeuren die een 360° graden zicht geven. Voorts kreeg de dressing een strakke en minimalistische look aangemeten, in lijn met de rest van de woning, maar met enkele warme kleuraccenten door het integreren van laden in Amerikaanse notenlaar en open legvlakken.

“Dankzij maatwerk kon Camber de hoogte onder het dak aanpassen, en de schouw die achteraan door de dressing loopt wegwerken. De technische installaties werden tenslotte op slimme wijze verborgen door te spelen met verschillende kastdieptes.”

ruimte onder trap inrichten

Een discrete vestiairekast onder de trap

De klanten waren zo enthousiast over de realisatie van de dressing op maat en deden nogmaals een beroep op Camber voor de realisatie van een vestiaire op maat in de inkomhal.

Hun wens? Voorkomen dat de hal vol rommel komt te liggen die het uitzicht op de tuin belemmert en dit zonder in te boeten aan ruimte met behoud van de strakke, minimalistische stijl. De oplossing vonden ze in de showroom van Camber: een vestiairekast op maat onder de trap.

De klanten wilden namelijk de lege ruimtes onder de trappen in het huis niet langer onbenut laten. Deze vestiaire onder de trap is uitgerust met een “tip-on”-openingssysteem en versmelt daardoor letterlijk met het interieur!

camber tv reportage VIER inbouwkasten op maat

Een geslaagde samenwerking op maat

Opnieuw een meer dan geslaagde samenwerking tussen de interieurarchitect van Camber, de eigenaars en hun architect. Of om het op zijn” Cambers” te zeggen: Een samenwerking op maat!

Wenst u ook een samenwerking aan te gaan met de interieurarchitecten van Camber?Vraag een vrijblijvende offerteofmaak een afspraak in uw dichtstbijzijnde showroom!