Een moderne en praktische inrichting op maat

camber TV reportage televisie kasten op maat
camber TV reportage televisie kasten op maat

Elk huis is anders en elke samenwerking dus ook. Daarom werken de interieurarchitecten van Camber met u samen om dé oplossing op maat voor de inrichting van uw huis te ontwerpen.

In deze reportage ontdekt u het verhaal van een gezin dat zijn eengezinswoning in de buurt van Bergen wilde inrichten. De eigenares van het pand hield van de ouderwetse uitstraling ervan, maar wilde graag een moderner en praktischer interieur. Camber luisterde samen met zijn interieurarchitecten naar de wensen van de klant en stelde vervolgens oplossingen op maat voor.

camber TV reportage televisie kasten op maat

Een bureau en boekenkast: een echte leefruimte in het huis

Het uitgangspunt voor deze realisatie was de plaatsing van een grote boekenkast voor alle boeken, maar ook een groot bureau in de leefruimte zodat de kinderen kunnen studeren en ontspannen zonder zich te moeten afzonderen.

Dit project ging gepaard met een heleboel wensen, waar de interieurarchitect van Camber zich uiteraard strikt aan hield. De klanten wilden immers een praktische inrichting zonder franjes maar ook niet al te symmetrisch.

Danielle
Getuigenis van een klant

“Toen de interieurarchitecte bij ons langskwam, vertelden we haar wat we allemaal wilden. Het was echt een geslaagde samenwerking.”

camber TV reportage televisie kasten op maat

Een tv-meubel dat aansluit bij de look van de ruimte

Het gezin wilde een strak tv-meubel, dat past, bij de specifieke esthetische kenmerken van deze grote ruimte. De interieurarchitecte stelde daarom een meubel op maat voor, dat de sierlijsten niet verbergt en de mooie schoorsteenmantel in het midden niet naar de achtergrond drukt.
Camber stelde ook andere details voor die het verschil maken. Zo werd onder de televisie een kleine sensor voor alle afstandsbedieningen geplaatst, zodat de kasten niet telkens open moeten. Een ander voorbeeld zijn de opbergvakjes in dezelfde kleur als de parketvloer. Ze werden in het tv-meubel geïntegreerd zodat het geheel esthetisch beter bij elkaar past.

“We waren volledig weg van het idee van de boekenkast en dus vroegen we de interieurarchitecte van Camber om te kijken wat ze met ons tv-meubel kon doen.”

camber TV reportage televisie kasten op maat

Een lage opbergkast op maat als extra zitbank

Tijdens het project werd nog een ander opbergmeubel ontworpen.

De gezinsleden waren overtuigd van en tevreden over het resultaat van deze samenwerking tussen de interieurarchitecte en de klant. Daarom maakten ze nog meer interieurplannen: ze willen met de hulp van Camber een opbergmeubel voor schoenen installeren. Wordt vervolgd!

Ontdek zelf ook snel wat Camber voor u kan betekenen!

“In de woonkamer werd ook nog een extra laag meubel geïnstalleerd. Die is erg handig dankzij de extra opbergruimte en past ook perfect bij het tv-meubel. De bank is erg stevig en ideaal als we veel gasten hebben. De kinderen zijn dol op dit gezellige hoekje!”