Een speelse inrichting voor Maurice en zijn twee broers

kinderkamer op maat inrichten camber
kinderkamer op maat inrichten camber

Sarah is mama van drie jongens en is gek op decoreren. Met de geboortevan haar jongste zoon Maurice was ze op zoek naar een speelse kinderkamer die met hem mee kon evolueren. Haar wens? Functionele kasten die de Scandinavische stijl van haar interieur alle eer aandeden.

kinderkamer op maat inrichten camber

Door het schuine dak op de zolder dacht Sarah dat de kamer van Maurice moeilijk in te richten zou zijn en dat ze aan ruimte zou moeten inboeten. Dankzijhet ontwerp van Nikki, interieurarchitecte bij Camber werd elke centimeter optimaal benut. Van een geslaagde missie gesproken!

kinderkamer op maat inrichten camber

Optimalisatie van de ruimte onder het schuine dak

Vandaag slaapt en speelt Maurice in zijn kamer. Later zal hij hier vrienden ontvangen en zijn lessen herhalen. De op maat gemaakte kast is zo uitgedacht om samen met hem te evolueren. Het blauwe hangende bureau waarop nu enkele van zijn leukste spulletjes staan uitgestald, zal hij later kunnen gebruiken om het alfabet aan te oefenen. Rechts van de bureau staat een kleerkast met een verstelbare hangroede en meerdere legvlakken waarop deze mini-held zijn speelgoed kwijt kan. Een praktische indeling met een frisse pastelblauwe touch!

kinderkamer op maat inrichten camber
Nikki
Getuigenis van de interieurarchitecte

« Sarah was op zoek naar opbergruimte en dit passend bij haar Scandinavische stijl. Door te werken met open en gesloten elementen in de kinderkamer van Maurice en in de vestiaire zijn we erin geslaagd om praktische en speelse kasten te realiseren die volledig opgaan in haar frisse en sfeervolle interieur. »

kinderkamer op maat inrichten camber

Een kamer die mee-evolueert met Maurice

Niet alleen de kinderkamer, maar ook de inkomhal werd onder handen genomen. Geen klassieke halkast hier, maar een frisse strakke ruimte met enkele kapstokken voor de jassen, mama’s handtas en de turnzakjes van de kinderen. En het opbergmeubel onderaan? Die zit niet alleen goed maar zorgt er ook voor dat rondslingerende schoenen geen kans meer hebben. Knap en multifunctioneel!

kinderkamer op maat inrichten camber

3 kinderen, 3 kleuren

kinderkamer op maat inrichten camber

Uitvoering :

  • Project uitgevoerd door Nikki van de showroom in Schoten
  • Geleverd door ons leveringsteam Dimitri en Cédric
  • Geïnstalleerd door onze meubelmakers Dieter en Jonas
  • Gebruikte materialen : gemelamineerde platen van Egger in glad wit met laserafboording, bureau en rug in rookblauw, massief beukenhouten laden van Salzburg, beslag tip-on van Blum