Opbergoplossingen op maat voor het hele huis

camber TV reportage televisie kasten op maat
camber TV reportage televisie kasten op maat

Deze tv-reportage vertelt het verhaal van een gezin dat op zoek was naar een ruimere woning buiten de stad. Ze waren helemaal weg van het huis waarin zich vroeger het scoutslokaal van de vader bevond, maar hadden als nieuwe eigenaars heel specifieke behoeften. Hun belangrijkste wens? Het unieke karakter van de woning behouden, en een moderne toets toevoegen.

Om hen de beste oplossingen te kunnen voorstellen, ging een interieurarchitect van Camber ter plaatse om de afmetingen van het huis te bestuderen en te bekijken wat de verschillende mogelijkheden waren.

camber TV reportage televisie kasten op maat

De slaapkamer: een multifunctionele ruimte

De expertise van de interieurarchitect bleek een erg slimme keuze voor de inrichting van de grootste kamer van het huis. Die werd immers in twee delen opgesplitst: een groot en een kleiner deel. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, stelde de architect voor om de afmetingen van het grootste deel van de slaapkamer te benutten en het om te vormen tot multifunctionele ruimte. Een echt knusse en handige leefruimte, vlak naast de kamer van de ouders: een hoekje om te ontspannen, een tv-meubel, een boekenkast, een dressing … Aan alles werd gedacht!

camber TV reportage televisie kasten op maat

Een tienerkamer: andere behoeften, andere oplossingen!

Ook een van de kinderkamers werd ingericht volgens de specifieke wensen van de klant.

Charlotte
Getuigenis van een klant

“De interieurarchitect van Camber luisterde heel goed naar de wensen van mijn dochter, want ze vroeg om geheime opbergruimtes, een leeshoekje en vooral ook een groot bureau met uitzicht op de tuin. Bovendien was het geen eenvoudige opdracht, want de ruimte heeft wel erg bijzondere afmetingen. Maar dankzij meubilair op maat kan mijn dochter nu genieten van de kamer van haar dromen.

camber TV reportage televisie kasten op maat

Een kelder die wordt omgetoverd tot de favoriete speelkamer van de kinderen!

Last but not least komt een zeer speciale ruimte aan bod, die het hele gezin meteen leuk vond. Het gaat natuurlijk om het oude scoutslokaal van de vader. Daar waar een kelder vaak de meest donkere, minst gezellige ruimte van een huis is, wist Camber na wat brainstormen met het hele gezin deze om te toveren tot een moderne ontspanningsruimte voor de kinderen en hun vrienden. De opbergmeubelen op maat van Camber spelen hier niet alleen in op praktische behoeften, maar ook op esthetische verwachtingen. Het tv-meubel op maat verbergt immers op een slimme manier de technische installaties van het huis. Bovendien is de speelkamer, die zich met fellere kleuren en een andere afwerking onderscheidt van de rest van het huis, de favoriete plek waar de kinderen graag vertoeven.

Kortom, dankzij Camber genieten de eigenaars nu volop van hun nieuwe, harmonieus interieur waarin opbergen een plezier wordt.

Wilt u hier meer over weten? Kom de oplossingen op maat van Camber ontdekken!