Oplossingen op maat voor een strak interieur

TV reportage vier camber bureau dressing tv meubel op maat
TV reportage vier camber bureau dressing tv meubel op maat

In deze TV reportage maakt u kennis met een koppel dat eigenaar is van een strak en sober appartement in het Antwerpse. Hun droom? Een ordelijk en strak interieur.

Marc
Getuigenis van een klant

“Mijn interieur moet bovenal praktisch zijn. Wanneer ik thuiskom van het werk wil ik me ontspannen en geen onnodige tijd verliezen door constant op te ruimen. Alles moet in orde zijn.”

TV reportage vier camber bureau dressing tv meubel op maat

Een discreet en praktisch bureau

Op vraag van het koppel bedacht onze interieurarchitecte een functionele maar toch gezellige werkruimte, dicht bij de woonkamer. Deze bureau op maat is voorzien van voldoende opbergruimte voor boeken en administratieve documenten.

Om ervoor te zorgen dat het bureau ordelijk blijft, heeft onze interieurarchitecte meerdere oplossingen op maat voorzien:

  • Een uittrekbaar legvlak voor de printer zodat deze uit het zicht staat maar toch gemakkelijk toegankelijk blijft.
  • Een kabeldop om alle hinderlijke kabels en draden te groeperen en weg te werken.
TV reportage vier camber bureau dressing tv meubel op maat

Een perfect geïntegreerde dressing

Hun wens? Een dressing die niet opvalt maar toch praktisch is. De grote witte kastdeuren reiken van de vloer tot aan het plafond. Om de strakke look te behouden werd er niet gekozen voor handgrepen maar voor een ‘Tip-on’-openingssysteem, waardoor de kast volledig opgaat in het interieur.

Deze keurige, strakke dressing op maat werd eveneens ontworpen om zo praktisch mogelijk te zijn. Zo zijn er compartimenten voorzien voor riemen, broekhangers en een handige opbergruimte voor schoenen.

“Toen onze vrienden ons appartement voor de eerste keer bezochten, liepen ze langs de kasten zonder deze op te merken. En dat is exact wat ik wou!”

TV reportage vier camber bureau dressing tv meubel op maat

Een minimalistisch en gezellig TV-meubel

In dit appartement is over alles goed nagedacht, het TV-meubel is daar een goed voorbeeld van. Voor dit multimedia meubel is er gekozen voor een donkere rug zodat de televisie niet te hard opvalt. Bovendien komen dezelfde kleuren terug als in de werkruimte. Dat is het voordeel aan maatwerk! U kan de kasten volledig personaliseren.

Wilt u ook samenwerken met onze interieurarchitecten? Vraag om een offerte of breng een bezoek aan onze showrooms!

“Toen ik het resultaat voor de eerste keer zag, had ik een “wow”-gevoel. We waren heel tevreden”