Onze gepassioneerde meubelplaatsers brengen jouw droomproject tot leven

Een Camber maatkast is het resultaat van passie en expertise. Achter elke kast op maat zit een team van ervaren interieurarchitecten en meubelplaatsers. Onze gedreven interieurarchitecten luisteren aandachtig naar jouw wensen, noden en ideeën en ontwerpen op basis daarvan de perfecte maatkasten op maat van jouw interieur. De meubelplaatsers zorgen ervoor dat elk project kwalitatief en tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Het zijn onze eigen vakkundige experts die jouw kasten op maat komen installeren en er dus de laatste hand aan leggen. Ook zij verdienen dus om in de kijker te staan. Ze vormen een belangrijk team in onze professionele service van A tot Z en hebben enorm veel verantwoordelijkheid.

Krijg in dit artikel een blik achter de schermen bij onze meubelplaatsers. Zij zetten hun expertise telkens in voor onze klanten en zorgen ervoor dat jouw project op maat perfect voldoet aan jouw verwachtingen.

Het belang van millimeterwerk in elk project

Nadat het leveringsteam de kasten heeft afgeleverd komt onze meubelplaatser maximaal twee dagen later langs om ze af te werken. Hij snijdt ter plaatse bij de klant de stukken op maat en installeert ze nauwkeurig in de ruimte. De expert brengt zijn eigen materiaal mee en doet tijdens de werf nog enkele laatste aanpassingen aan de planken die speciaal voor elk project op maat werken gemaakt in onze ateliers. Voor de werkdag erop zit zorgt hij ook nog voor de perfecte afwerking en finishing touch. Elke woning is anders, maar millimeterwerk en nauwkeurigheid vormen in elk van onze projecten de sleutel tot succes.

Het maakt niet uit of het gaat om een oudere woning met enkele schoonheidsfoutjes of een moderne en strakke nieuwbouwwoning. Onze experten zorgen er steeds voor dat jouw kasten op maat tot op de millimeter in de ruimte passen en een echte meerwaarde bieden aan jouw interieur.

Zeker bepaalde ruimtes onder een schuine wand of dak, vragen om écht maatwerk en de juiste expertise. Onze specialisten komen bij je langs om de exacte maten op te meten, zodat onze meubelplaatsers de maatkasten achteraf uiterst nauwkeurig kunnen plaatsen.

“Het is belangrijk om millimeterwerk te leveren, zeker als je schuine muren hebt. We komen zowel in oude huizen als nieuwbouwwoningen terecht, en millimeterwerk is overal van toepassing.”

Zorgvuldige aandacht voor de finishing touch

De job van een meubelplaatser gaat verder dan enkel het plaatsen van de maatkasten. Hij zorgt ervoor dat de maatkasten tot in het fijnste en kleinste detail perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we steeds een uniek eindresultaat garanderen dat kwaliteit en klasse uitstraalt.

Niet alleen de kasten op maat worden zorgvuldig en netjes afgeleverd door onze vaklui, maar de hele ruimte. Ze zorgen ervoor dat je als klant meteen kan genieten van het eindresultaat en de kasten niet nog hoeft af te stoffen en te poetsen.

“Als meubelplaatsers hechten we veel belang aan details. We zorgen steeds dat alles vlot verloopt met de klanten en dat we de projecten proper afleveren.”

Professioneel en klantvriendelijk 

Zowel onze unieke maatkasten, als onze deskundige meubelplaatsers stralen professionalisme uit. Stuk voor stuk zijn onze schrijnwerkers zorgvuldige, snelle, efficiënte en betrouwbare experts. Ze werken elk project af volgens de regels van de kunst en met pure liefde voor hun vak.

Bovendien zorgen ze er steeds voor dat het project helemaal voldoet aan de wensen van onze klanten. Indien nodig, komen ze spontaan tot handige oplossingen. Eén van onze meubelplaatsers brengt de kwaliteiten van onze vakmensen perfect in beeld:

“Maatwerk is een echt kunstwerk waarbij elk detail telt. Geen twee ruimtes zijn hetzelfde en elke klant heeft andere behoeften en wensen. De kwaliteiten die belangrijk zijn in mijn werk als meubelplaatser bij Camber zijn daarom vooral oog voor detail, zorgen dat alles goed gebeurt en dat het klantencontact optimaal is.”

Camber, dat is een familie met een gezamenlijke passie

Onze meubelplaatsers zijn de vakmannen die de laatste hand leggen aan jouw persoonlijke kasten op maat. Zij voltooien het werk van een heel team van specialisten, die elk op hun beurt zorgen voor een optimaal resultaat bij iedere klant.

Een beroep doen op Camber voor een project op maat betekent een beroep doen op een groot team van deskundigen die dezelfde waarden en dezelfde passie delen.