Opening van onze nieuwe showroom met maatkasten in Gent

showroom Sint-Martens-Latem

We zijn verhuisd! Op 26 april is onze nieuwe showroom met maatkasten in Gent, meer bepaald in Sint-Martens-Latem, geopend. Deze nieuwe toonzaal van maar liefst 300m² is ingericht met handige en moderne opbergpplossingen. Meer oppervlakte en dus veel meer inspiratie en opbergplezier om te ontdekken! Kom zeker eens langs op ons nieuwe adres: Kortrijksesteenweg 23, Sint-Martens-Latem.

Onze nieuwe toonzaal is volledig uitgerust met ingemaakte kasten op maat om jou alle inspiratie te geven die je nodig hebt voor de inrichting van je woning. Van een moderne bureauruimte tot een speelse kinderkamer, je vind er zeker iets naar jouw wensen en smaak.

In dit artikel geven we je alvast een kijkje in onze nieuwe showroom. Lees zeker verder als je houdt van een stijlvolle én praktische inrichting!

Een dressing op maat waar aan alles is gedacht

In onze nieuwe toonzaal in Gent mocht natuurlijk ook geen dressing op maat ontbreken! Deze blikvanger is meteen te zien bij het binnenkomen in onze winkel! De dressing bestaat uit allerlei handige Camber-accessoires en geeft jou dus een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Open of gesloten dressingkasten?

Twijfel je tussen een open of een gesloten dressing? Kom in deze showroom ontdekken welke jouw voorkeur geniet. De maatwerk kasten bestaan voor een deel uit open kasten en een deel gesloten kasten. Ga je voor een gesloten versie? Dan kan je hier ook beslissen wat voor deuren je graag wenst. Ga je voor klassieke deuren, spiegeldeuren, synchroon openschuivende schuifdeuren, een andere optie of een combinatie? Alles is mogelijk!

Een plekje voor al je spullen dankzij stijlvolle accessoires

Verder bevat deze ruimte ook handige accessoires zoals zwarte hangroedes, een massief houten broekensysteem, schoenendragers, afgeronde legvlakken, én nog zoveel meer!

Vaak wordt er in een dressing op maat ook voor een handig eiland gekozen. Dat mocht natuurlijk ook niet ontbreken in onze nieuwe showroom. Dit eiland bestaat uitcompartimenten voor juwelen, laden met een verdeling voor eventueel ondergoed of accessoires en een lederen bodem.

Er werd trouwens nog een extra blikvanger toegevoegd: een make-up gedeelte! Ideaal om je in alle rust en stilte klaar te maken voor het werk of een avondje uit. Deze dressing heeft het allemaal! Kom zeker eens langs en ontdek alle mogelijkheden voor jouw dressing op maat!

De trend van 2022: Deze roze maatkast met gouden details

Een pronkstuk waar we toch wel fier op zijn, is deze opvallende en stijlvolle roze maatkast met gouden handgreepjes: helemaal mee met de interieurtrend van 2022!

De kast is niet alleen stijlvol en trendy, maar ook enorm praktisch. Het is namelijk niet zomaar een ingemaakte kast. Het is een bureau en opbergkast in één! Achter de deuren zit namelijk een uitschuifbaar bureau verstopt. Handig voor thuiswerkers of de kids. Het huiswerk was nog nooit zo snel en juist ingevuld.

Een gezellige bureau-ruimte met de combinatie zwart-wit-hout

Nog een geslaagde ruimtes in de showroom in Gent, is de gezellige bureauruimte. De combinatie van de zwarte wand, witte leggers en houten deuren met zwarte handgrepen, geven de ruimte een moderne, maar toch zachte touch.

De afwisseling tussen de open nissen en gesloten kastdeuren maken het geheel ook wat stijlvoller. In de open nissen kan je stijlvolle decoratie in de kijker zetten en achter de gesloten deuren kan je dan weer facturen en andere documenten netjes opbergen.

Fingerproof en familieproof halkast op maat

In de showroom vol ingemaakte kasten op maat, vind je ook deze stijlvolle halkast met fingerproof afwerking. Deze afwerking zorgt ervoor dat de kastdeuren er altijd mooi en proper zullen uitzien, een musthave voor een huishouden met kinderen!

Bovendien bevat de kast ook voldoende én weldoordachte opbergruimte voor een gezin met kinderen. Deze L-vormige halkast benut de ruimte optimaal dankzij de hoekkast zonder tussenwand. Achter de kastdeuren, waarvan één met handgreep en één zonder, zit een brede opbergruimte verborgen waar je de jassen kan ophangen.

Deze halkast is voorzien van lades voor de schoenen, hangroede voor de jassen en kastjes voor accessoires zoals sjaals. Er werden ook haakjes toegevoegd waar je de jassen die het vaakst worden gedragen, of die van gasten, kan ophangen. De speciale zwarte handrepen geven de kastdeuren bovendien net dat tikkeltje meer en maken de ruimte uniek. Dit zijn enkele handige ideeën voor een halkast op maat bij jouw thuis.

Kinderkamer op maat van vandaag en morgen

Nog een ruimte die vaak om maatwerk vraagt, is de kinderkamer. Als ouder willen we dat onze kinderen kunnen spelen, slapen en leren in deze ruimte. Dankzij maatwerk kasten kan je zo’n multifunctionele ruimte creëren.

Deze ruimte in onze toonzaal in Gent is bovendien gelegen onder een schuine wand, en ook die ruimte vraagt om maatwerk. Het is onmogelijk om er een brede kast te plaatsen. Dankzij ingemaakte kasten op maat maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en kan je ieder hoekje benutten als opbergruimte.

Hier kozen we voor zachte houten maatkasten met blauwe accentkleuren. Het geheel is vrolijk en speels geworden, ideaal voor een kinderkamer. Deze inrichting kan trouwens meegroeien met je kind. Enkel het dekbed en de spullen in de open nissen veranderen, en de kamer is perfect voor een tiener!

Wat deze kasten nog interessant maken, is de dubbele diepte. Hierdoor heb je vooraan een hangroede waar je kleding kan ophangen en daarachter heb je nog legvlakken. De ingemaakte kasten zijn vanbinnen trouwens voorzien met LED verlichting, zodat je alles goed ziet liggen. Onderaan het bed werd trouwens ook een bedlade toegevoegd. Ideaal voor als een vriendje blijft logeren.

Leefruimte voor gezellige tv-momenten en gefocust thuiswerken

Deze ruimte in onze nieuwe showroom voor maatkasten werd ingericht als een leefruimte volgens de hedendaagse trends: warm hout, marmeren elementen en een zachte accentkleur

De ingebouwde LED verlichting maakt de wandkast helemaal af en samen met het hout en lederen hangrepen, geeft het een warme uitstraling. Ideaal voor gezellige tv-momenten met het gezin.

Heb je bezoek en wil je een flesje wijn kraken? In deze ingemaakte kast zit zelfs een wijnbox verborgen achter de deuren! Je kan zelf beslissen wat je in de kijker wil zetten in deze kast. Door de dag kan je de tv verbergen achter de schuifdeuren en ’s avonds weer tevoorschijn toveren. Afhankelijk van het moment kan je beslissen wat voor ruimte het moet zijn.

Aansluitend aan het tv-meubel werd een bureau met zitbank op maat gecreëerd. Perfect voor als je regelmatig van thuis werkt en geen aparte bureauruimte hebt. Bovendien bestaat de bureau uit allerlei handige snufjes, zoals bijvoorbeeld een geheime lade in een lade.

Kom eens langs in Gent en ontdek alle maatwerk kasten!

Wil je aan de slag met de (her)inrichting van je woning? Kom dan zeker eens langs in onze nieuwe showroom boordevol ingemaakte kasten in Gent en droom weg over je eigen project op maat. Naast bovenstaande maatkasten, kan je nog veel meer mogelijkheden ondekken in onze toonzaal in Gent!

Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en bieden je een gratis offerte. Maak nu een afspraak en kom genieten van maar liefst 300m² aan inspiratie en opbergplezier!