Ontdek onze vernieuwde showroom met kasten op maat in Schoten, Antwerpen

Camber exterieur Schoten

Onze interieurarchitecten volgen steeds de nieuwste woontrends op de voet om te beantwoorden aan jouw interieur- en opbergwensen. Daarom hebben we onze showroom voor kasten op maat in Schoten volledig vernieuwd! Of je nu droomt van een industriële inloopdressing of een vestiairekast in Bohemian-stijl, je vindt er ongetwijfeld de maatkast die bij jou en in je interieur past.

In dit artikel tonen we je graag enkele handige en esthetische opbergoplossingen die je in Schoten kan vinden. Kom gerust eens langs om de volledige showroom te ontdekken!

Inklapbaar bed voor een stijlvolle logeerkamer of multifunctionele ruimte

Een inklapbaar bed is ruimtebesparend en multifunctioneel. Bovendien kan een inklapbed op maat van Camber ook nog eens stijlvol zijn! Ben je dus op zoek naar een mooie ruimtewinner op maat in de slaapkamer, logeerkamer of zelfs leefruimte, dan is dit ongetwijfeld iets voor jou.

Eenmaal uitgeklapt is de ruimte een slaapkamer en ingeklapt kun je de kamer voor andere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als bureau of dressing. Kom dit opklapbaar bed met kast in prachtige grijze kleur en houtlook accenten nu ontdekken in onze showroom.

uitklapbaar bed op maat Camber Schoten Antwerpen

Een overzichtelijke en moderne open inloopdressing

Aansluitend aan de ruimte die werd ingericht met bedkast kun je deze open inloopdressing in onze showroom spotten. Hier zie je hoe je perfect een dressing kan plaatsen in een andere ruimte, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Met moderne deuren kun je de ruimtes indien gewenst van elkaar afscheiden.

In deze inloopdressing kun je zien wat er zoal mogelijk is: vakjes, leggers, uittrekbare hangroede, uittrekbaar legvlak voor schoenen, het zijn slechts enkele accessoires die je dressing compleet maken. Zo wordt je dagelijkse leven een stuk eenvoudiger!

open dressing op maat Camber Schoten Antwerpen

Een kinderkamer met praktische kasten op maat die meegroeit

Een kinderkamer op maat van vandaag en morgen, het is mogelijk met maatwerk. In onze showroom in Schoten kun je nu deze kinderkamer met handige opbergruimte komen ontdekken. De combinatie van witte en licht groene kastdeuren zorgt voor een fris geheel en kan volledig meegroeien met jouw kind. Enkel de decoratie aanpassen en de kamer veranderd meteen in een tienerkamer.

Dankzij het maatwerk kun je enorm veel kinderspullen opbergen zonder dat de kamer volstaat met kasten. Denk maar aan schoolboeken, leesboeken, speelgoed, kledij, voor alles kan een opbergplekje worden bedacht. Onder het bed op maat kunnen zelfs handige lades worden voorzien.

kinderkamer kasten op maat Camber Schoten Antwerpen

Tv-meubel volgens de laatste interieurtrends

Één van de eyecatchers bij het binnenkomen van onze showroom is ongetwijfeld deze eigentijdse wandkast op maat. De combinatie van de blauw-groene tint, marmer design, zwarte en gouden accenten maakt van deze kastenwand een absolute parel.

Dankzij de schuifpanelen kun je spelen met de wandkast en het steeds een nieuwe look geven. Wil je de tv verbergen of je drankencollectie uitstallen wanneer er bezoek is? Geef je kasten de lay-out die jij wilt! Helemaal bovenaan in deze kast kun je bovendien nog extra spullen opbergen waar je met het handige en stijlvolle laddertje meteen aan kan.

tv-meubel kasten op maat Camber Schoten Antwerpen

Vrolijk thuiskomen met een hippe én handige vestiairekast  

Wat is leuker dan thuiskomen in een ordelijke inkomhal met kasten op maat? Een ordelijke inkomhal met kasten in deze hippe tint waar je instant vrolijk van wordt! Stap dus gerust buiten je comfortzone en ga voor een hippe kleur en houttinten à la Bohemian-stijl voor je maatkasten.

Deze kasten zijn niet alleen esthetisch een streling voor het oog, maar ook enorm praktisch. In de hogere kast is er plaats om je jassen te hangen of je schoenen te leggen. De jassen die het vaakst worden gedragen kun je ook aan de hangroede ophangen. Op het zitbankje kunnen jij en je kinderen gemakkelijk de schoenen aan- en uittrekken en bijvoorbeeld winteraccessoires opbergen. Voor deze halkast op maat is dus aan alles gedacht.

vestiairekast op maat camber Schoten Antwerpen

Benieuwd naar de andere maatkasten in onze showroom of wil je samen met onze interieurarchitecten bespreken hoe we jouw woning praktisch en stijlvol kunnen inrichten? Plan gerust een bezoek in onze vernieuwde showroom in Schoten voor een gratis offerte.