Geniet van onze zomeractie
Geef je woning een zomerse make-over met kasten op maat

In de zomer genieten we van langere dagen, de warmere temperaturen en de zalige zomerse sfeer die daarbij hoort. De vakantie is geboekt en we dromen al van de heerlijke rust die daarmee gepaard gaat. 

Het ultieme vakantiegevoel is iets dat we ook graag thuis ervaren. We worden graag herinnerd aan onze reizen, ver weg of dichtbij. Bij Camber zijn we ervan overtuigd dat je dat gevoel ook terug kan vinden in je interieur dankzij kasten op maat.

Ga samen met ons op reis en laat je inspireren door onze favoriete bestemmingen. Gebruik onze moodboard builder en maak je moodboard volgens jouw persoonlijke stijl.

Ik creëer mijn moodboard

Zen in je slaapkamer

Vlieg mee naar Tokio, de Japanse hoofdstad waar de hedendaagse architectuur voor rust zorgt in de drukte van de stad.

Japandi is als interieurstijl een combinatie van de liefde voor elegante eenvoud, functionaliteit, authentieke ambachten en hout. Die liefde voor hout komt ook terug in het kleurenpalet, gekenmerkt door zachte en aardse tinten.

Met de Japandi Mood kies je voor een modern en elegant interieur waar rust en harmonie centraal staan.

Dressing mediterrane mood zomeractie

Een mediterrane touch in je dressing

In Marrakesh, een van de bekendste steden in Marokko, worden al je zintuigen geprikkeld. De bruisende stad is een geslaagde mix van de Mediterrane, Afrikaanse en Perzische stijl. Een combinatie die zorgt voor een unieke architectuur.

De Mediterrane Mood is een stijlvolle interieurstijl waar levendige kleuren de toon zetten.

Achter de kleurrijke muren van de soeks zitten de riads verborgen. De warme kleuren, natuurlijke materialen en tal van bouwkundige details zorgen voor een sfeer die je nergens anders ter wereld tegen zal komen.

Bureau in elegante eenvoud

De liefhebbers van strakke interieurs zijn al langer bekend met de moderne stijl die zo typerend is voor Stockholm, de Zweedse hoofdstad.

Natuurlijke materialen, frisse kleuren die de weidse Scandinavische natuur weerspiegelen en strakke vormen zijn de basis van het Zweedse interieur. Kom tot rust in een comfortabele en opgeruimde woning waar alles een logische plek en functie heeft. De houten en leren details zorgen voor een vleugje gezelligheid en maken het helemaal af.

Modern, praktisch en eenvoud, dat is de Nordic Mood in drie woorden.

Laura
Interieurarchitecte bij Camber

“Dankzij een kleurenpalet dat rust en ontspanning ademt, creëer jij bij je thuis die heerlijke vakantiesfeer het hele jaar door.”

De eerste stap naar jouw interieur op maat

Elk project op maat begint met een eigen moodboard. Combineer jouw favoriete kleuren en materialen en creëer een moodboard dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Combineer zachte kleuren en houten tinten zoals in de Japandi Mood of kies voor een mix van natuurlijke materialen en frisse kleuren zoals in onze Nordic Mood. Of mag het nog wat levendiger? Kies dan voor het moodboard van onze Mediterrane Mood en haal het bruisende Marrakesh in huis.

Creëer zelf je eigen moodboard

Wil jij een moodboard samenstellen op maat van jouw ultieme vakantiegevoel? Dat kan in een paar simpele klikken dankzij onze Moodboard Builder.

Ik creëer mijn moodboard

Een vleugje zomer in je interieur op maat 

%

Zomeractie

Haal het vakantiegevoel in huis met kasten op maat. Maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten en profiteer van onze zomeractie*.

  • Persoonlijk advies door een interieurarchitect bij jou thuis
  • Ontwerp met 3D-simulatie in je dichtstbijzijnde showroom
  • Korting op maat voor elke bestelling vóór 22/06/2024
  • Extra korting op het volledige kleurengamma van onze 3 Summer moods (Japandi mood, Nordic mood, Mediterrane mood)
Ik profiteer van de actie
WIST JE DAT?

Onze ervaren interieurarchitecten beschikken over de nodige knowhow om jouw woning te voorzien van zalige vakantievibes. Ze zorgen voor een persoonlijke begeleiding op maat voor de realisatie van jouw interieurproject op maat. Ze adviseren jou bij het kiezen van de kleuren en materialen, de ideale indeling en de accessoires waar je echt iets aan hebt. Samen creëren jullie kasten op maat waar je een leven lang van geniet.

Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 22/06/2024. Voor meer info over het betreffende kleurengamma kan je terecht in je dichtstbijzijnde showroom. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie voorwaarden in onze showrooms.