5 verschillende dressing rooms: ontdek jouw stijl!

dressing ontwerpen

Droom je al lang van een Pinterest-waardige dressing room die extra veel opbergruimte biedt en waar je alles gemakkelijk terugvindt? Eén die ervoor zorgt dat je niet hoeft in te boeten op de grootte van je kledingcollectie en die je niet steeds hoeft op te ruimen? Camber got you covered!

We tonen je in dit artikel alvast 5 totaal verschillende dressing rooms die jou kunnen inspireren voor je eigen dressing op maat. Of je nu een kleine of grote ruimte wil inrichten in een Scandinavische of industriële stijl, je vindt ongetwijfeld iets naar jouw wens en stijl in dit artikel.

Strak en modern voor een clean look

Fan van een wit en strak interieur? Dan is deze moderne dressing room zeker iets voor jou! Je hoeft helemaal geen aparte ruimte ter beschikking te hebben om in te richten als dressing. Je kan er eentje, net zoals in deze realisatie, ook in je slaapkamer plaatsen.

Deze witte dressingdeuren worden helemaal opgenomen in de witte muren en maken van de slaapkamer een fris en ruim geheel. Hier ontwaak je ’s ochtends gegarandeerd heerlijk uitgeslapen!

Achter de dressingdeuren wacht een leuke verrassing. Voor de binnenkant werd hier namelijk gekozen voor een achterwand en legplanken in hout look. Diezelfde look zie je ook terug in de open nis. Zo wordt het geheel strak, maar tegelijk ook gezellig.

Voor de handgrepen kozen ze op aanraden van onze interieurarchitect voor een slanke mat zwarte optie. Die past perfect bij de klink van de deur en de andere zwarte elementen in de slaapkamer. Het plaatje is compleet.

dressing op maat camber

Creëer een kleine dressing room voor je kleding capsule

Heb je geen grote ruimte in huis om in te richten als kleedkamer? Geen zorgen! Een dressing hoeft echt niet groot te zijn. Dankzij maatwerk kunnen we elke ruimte optimaal inrichten met voldoende opbergruimte. Hier zie je een voorbeeld van een kleinere open dressing met afgeronde kasten.

De afgeronde hoeken geven de ruimte een dynamische look en de transparante schuifdeuren met zwarte afwerking creëren een open gevoel. Bovendien werd er ook gekozen voor een heldere witte verlichting.

klein dressing op maat camber

Een ruime & rustieke dressing room

Word je helemaal warm van een gezellig, rustiek en landelijk interieur? Dan is deze dressing in hout look volgens ons iets voor jou! Deze dressing room is echt gigantisch en ongetwijfeld de droom van vele modeliefhebbers. Maar je kan er ook perfect één in deze stijl én met handige accessoires in een kleinere ruimte creëren.

Deze dressing room bevat bijna alle accessoires die je kan kiezen voor je dressing: hangruimte, broekendragers, compartimenten, lades met kleine compartimenten en een eiland. Hier kan je zeker al je kleding en accessoires kwijt!

Bij Camber heb je ook de keuze uit allerlei houttinten. Zie je liever een lichte of donkere houttint? Met een duidelijke structuur in of zonder? Alles is mogelijk.

Zie je graag een zachter en lichter interieur? Dan is deze andere landelijke dressing misschien meer iets voor jou.

groot dressing op maat camber

Je eigen kledingwinkel met deze industriële dressing room

Een industriële woonstijl is eens wat anders dan het klassieke landelijke of het trendy Scandinavische interieur. Deze industriële dressing room is dus ideaal als je out of the box durft denken en houdt van een stoere look.

Het is een mix van allerlei materialen en elementen. Doorzichtige deuren worden afgewisseld met spiegeldeuren en houten elementen met zwarte accenten. In deze dressing room wandel je beslist met de perfecte outfit naar buiten dankzij de vele spiegels.

moderne dressing op maat camber

Een Scandinavische dressing achter het bed

Zie je toch liever een Scandinavisch interieur met eenvoudige, neutrale tinten en warme accenten? Misschien kan deze witte dressing achter het bed jou dan bekoren.

De hoge witte dressingkasten zorgen ervoor dat het ruime gevoel in deze kamer onder het dak wordt vesterkt. En dat is niet alles! Achter de witte deuren gaat enorm veel opbergruimte verborgen, waaronder handige lades in een houttint. Fan van deze strakke en frisse dressingroom? Ga ook voor een optimale zolderinrichting en transformeer de ruimte in een slaapkamer met dressing achter het bed.

witte en lichte dressing op maat camber

Graag nog meer inspiratie?

Kom zeker eens langs in een Camber showroom bij jou in de buurt. Je ontdekt er verschillende mogelijkheden, inrichtingen, materialen en vormen. Onze interieurarchitecten zijn er ook om samen met jou mee te denken en de dressing room van je dromen te realiseren. Twijfel dus niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maat.