Een ordelijke slaapkamer dankzij een slimme inrichting op maat

slaapkamer kasten op maat camber

Deslaapkameris een centrale leefruimte in huis. Net als in elke andere leefruimte is er dan ook vaak niet genoeg plaats en opbergruimte aanwezig, waardoor de rommel zich al snel opstapelt. Iedereen weet nochtans dat een goed gevoel in de slaapkamer noodzakelijk is voor eendeugddoende nachtrust.

Wilt u de inrichting aanpassen aan uw behoeften, met decoratie die mooi past bij uw smaak? En dan nog liefst zonder dat uw budget daaronder lijdt? Dat is de uitdaging die Camber samen met zijnteam van interieurarchitectendurfde aan te gaan. Bekijk hier een kort overzicht van vijf projecten op maat!

slaapkamer kasten op maat camber

Een multifunctioneel hoofdeinde

Een bed met een hoofdeinde op maat is de ideale oplossing om de ruimte in uw slaapkamer op een slimme manier te benutten. Een multifunctioneel hoofdeinde bevat immerslades met extra opbergruimte, maar kan ook dienen als nachtkastje en zelfs boekenkastje. Zo hebt u gegarandeerd meer plaats!

slaapkamer kasten op maat camber

Een kamer onder een schuin dak: het kan!

Inderdaad, een schuin dak is dankzij maatwerk niet langer een hinderpaal. De ruimte onder het schuine dak kunt u efficiënt benutten door er een hoofdeinde, een dressing of extra opbergruimte in te richten.

Bij dit project werden de traditionele bedlampjes slim vervangen dooringebouwde ledverlichtingin het hoofdeinde van het bed.

slaapkamer kasten op maat camber

Orde en netheid dankzij een gesloten dressing

Voor een mooie en ordelijke slaapkamer en een minimalistische en elegante stijl gaat er niets boven eengesloten dressingdie perfect aansluit bij het interieur. De gesloten dressings van Camber zijn zo discreet, dat bijna niemand ze opmerkt.
Achter de verborgen deuren van deze dressing gaat een kleerkast schuil met alles erop en eraan.

Zo zijn er grotelegvlakken voor de schoenen, een laarzenhanger zodat laarzen nooit geplooid moeten worden en een hangroede om de meeste fragiele en delicate kledingstukken op te hangen. Om het geheel af te maken en kledingblunders te vermijden, voorzie grotespiegelsin de deuren!

slaapkamer kasten op maat camber

Voor alle boekenwurmen

“Een kamer zonder boeken is als een lichaam zonder ziel.”Dit beroemde citaat van Cicero kan verklaren waaromboekenkasten op maatsteeds vaker een plekje krijgen in onze slaapkamers. Lezen vereist een zekere rust en gezelligheid, die een slaapkamer per definitie perfect kan bieden. En waarmee kunnen literauur liefhebbers beter ontspannen dan met enkele lievelingsboeken binnen handbereik?

slaapkamer kasten op maat camber

Een bed in een nis

Voor een optimaal gebruik van uw slaapkamer moet u de volledige ruimte benutten, en zeker niet alleen de vloeroppervlakte. Hier werd bijvoorbeeld boven het hoofdeinde van het bed eengesloten nisgeplaatst voor extra opbergruimte. De afwerking met het houtaccent geeft daarbij de kamer een geheel eigen karakter. Het zit echt in de details en dat ontgaat Camber niet.

Ontdek deandere projecten op maatvan Camber en aarzel niet om contact op te nemen met onze interieurarchitecten!